[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
隊長咩事,出奇勒都好過佢
屌隔離肥賓已經兩勝一和排第四

個情況就好似有個大波性格好既靚女搭你糖你唔撚要走去要件平胸港女格豬扒咁
今時今日既阿仙奴都唔夠狗馳運既肥布打啦
見到施素高既直線盤球諗返起柏祖時代既紐卡素

講真300萬執返黎其實都屌得過
諗番起佢爆Ashley cole

不過宜家慢左好多
身體質素仲係到既

係熱刺咁撚on9擺佢打工兵
牙朗直接對我地先地標戰......

4424都返埋嚟 下場會輸幾多球十二碼?
🚨 Cristiano Ronaldo is now set to get the no.7 shirt at Manchester United. The club have come to an agreement with the Premier League and Cavani was willing to give it up. 🥵😍😍

(Source: @JonathanShrager)

垃圾紐正式簽約賣盤可以留難兩年
呢啲就特事特辦
睇多次少林足球咪明囉
比你個梅菲改著返7號當無數啦
尋晚睇屈福特,人哋升班馬作客對住熱刺都肯攻上去,但係我哋主場對住同級球隊(修咸頓),都要縮到咁後,唔好話攻上去,連運個波上前場都好困難😢
卡雲尼咪又係C7姐,不用分得哪麼細
隊隊都準備簽好野
我地就淨係傳緊借個爆炸頭
仲有一球成名個主角喎
我琴晚都有睇,我覺得真係無咩可能贏到佢地
簽嚟做marketing?
Ozan Kabak
Schalke 04 -->Norwich City
樂觀既就可能臨尾阿放一件中堅借比我地用

如果真係無既話得件爆炸頭我一定屌到光頭佬化開
阿記中堅真心不了,阿記啲青訓前鋒好j好多

不過應該都係最後無事發生啦
宜家大家係護級對手, 唔會借比我地ga啦
上季差唔多時間咪又係騎住緊阿

最後人地季尾排第幾
Marcelino Fdz del C @marcelinofc
Este martes se hará oficial, Santiago Muñoz será jugador del Newcastle en préstamo con opción a compra

本週二將正式宣布,聖地亞哥·穆尼奧斯將成為紐卡斯爾的一名租借球員,可以選擇購買

呢D幻幻都要借 睇黎真係無錢到一個點
你係肥佬都唔會想投資喺一間諗住賣既公司度啦

pk 賽會
呢單deal咁似干沙利斯翻版嘅,俾你都唔直接買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞