[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
李城個爆炸頭唔好啦,宜家傳緊Ajer
買到ajer fm開紐卡素save就唔洗買人
好似準備 trial , 贏到就店
Steve Bruce has been told he has a transfer budget of £10m this summer and he may need to sell star Allan Saint-Maximin to fund deals. He is likely to spend all of his budget (with player sales added on) on one star signing. #nufc [Football Insider] Feel this reported budget is getting smaller and smaller by the day!

賣40m 去買洛克人,40m係時候發揮佢既價值
麥詩敏:我想球會買洛哥
布狗:我賣撚咗你再買洛哥
直接同阿仙奴一換一可能仲有錢落袋
洛哥
贏埋player of may又加10m
今晚全力支持木人升唔到班
咁快輸十二碼
好似出得有d慢
Ok啦呢球我覺得唔係真係好大責任既,對面個球員幾醒
木人繼續在英冠練級吧
好彩木人升唔到班

So far仲未有英超球會既一號龍對佢有興趣...

但我怕升班果三隊會向木人埋手
Norwich:一向都唔想用krul踢英超,上次升班都特登搵個新龍,係個新龍唔掂先搵返krul
Watford:賓科開始慢慢退緊落黎,上季都係介乎正選同後備之間
Brentford:怕raya比阿仙奴買走咗就搵木人踢選

好肯定咁講如果有英超球會向木人埋手我地留得住佢既機會係好微
放Darlow?
Darlow固然係想走(雖然唔覺會有英超隊睇得上)
但木人最大問題係想踢正選呢樣野短時間內紐卡素真係比唔到佢

另外一個頭痛既地方係佢老豆係英格蘭真係識好多人,離開咗紐卡素之後去過水晶宮跟柏祖,又去過阿仙奴,同修夫基個關係又好好
佢老豆想幫個仔搵間新球會真係唔難
ivan toney
上次聯賽杯對我地無出

下季聯賽終於可以強姦我地
車路士是最勁
老鼠?
唔走好大機會做細長工
比人昆足成年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞