[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
每次踢起就大傷……兩年斷曬兩隻腳十字韌帶

最仆街係第二次斷十字之後咁啱係聖誕快車前復出,d中堅又傷曬,佢要踢足咁多場,然後有一場自己失誤失左波,個人慌曬連波都傳唔到。事後佢講返佢身心都跟本未 ready好比賽,仲要2,3日踢一場,跟本就係肥布玩9佢
布魯士踢中堅出身但係對中堅既了解係完全唔掂

肥賓用佢/schar打左右中堅可以做到標波之餘又發揮到佢長傳進攻既能力

呢兩季甚至最近果場熱身賽都係搵平時負責打中間負責包波果個(隊長/費南迪斯)打左右中堅,用波無前兩者咁勁,效果真係麻麻地

個後生仔watts反而幾sharp,上場好似schar上身咁下下殺到去對面半場,不過亦都要考慮到york city只係非聯賽球隊
隊波有成6個中堅都要搵hayden客串中堅其實真係唔知我地d隊醫特別屎定點
友賽贏波了,Lewis好似幾fit
費沙一入球一助攻仲要係費威組合入波
睇highlight 費沙好sharp下
屌比水晶宮簽曬我地D目標
我地唔會買到人,最多都係借返1,2個
又走一件,妹頭去希臘
Woodman正選,希望把握機會做正選
是旦啦, 佢返黎都冇得踢, 放生人地, 我哋繼續神鋒頓哥
繼續有出無入
Newcastle United:

Woodman (Gillespie 46), Hayden (Matty Longstaff 72), Fernandez (Krafth 64), Lascelles (Dummett 46), Clark (Watts 46), Lewis, Ritchie (Schar 64), Sean Longstaff (Jack Young 80), Fraser (Murphy 46), Gayle (Joe White 77), Wilson (Hendrick 72)
Sunday 18 July – York City 1 Newcastle 0

Friday 23 July – Doncaster 2 Newcastle 3

Tuesday 27 July – Rotherham United 1 Newcastle 1

Friday 30 July – Burton Albion away (7.45pm)

Saturday 7 August – Norwich home (2pm)
唔明留住佢有乜用,佢連二號龍都唔想打仲點會想打三號龍

我都想佢留低但darlow上季咁既表現搵佢打三號龍賓係好唔公道
宜家得返佢同基利士比用, 梗係留佢啦
佢開季有機會擔正ga
主場作客波衫都唔錯 可惜係樂天堂
樂天堂啲衫好過wonga時期 頂佢個肺
主客都係深色….肯定第二作客會着多過呢件
樂天堂仲有幾多年讚助?
人地球會出新波衫都係搵最好波/最出名/最受球迷歡迎果幾個黎影model相

屌你老味我地搵梅菲出黎影你唔撚好搵文基路
人地當地應該深入民心
人哋假假地都係紐迷喎,麥詩敏又鬧過球會,再數就牙朗,wilson 同40m......
【サッカー】武藤嘉紀、ニューカッスルからJ1神戸に加入へ 年俸2億円超複数年の破格契約

2億yen 我都返去
隊長呢ritchie呢

不過睇返對Burton場波highlight佢真係踢得唔錯
以佢既球商踢翼衛還好,踢前少少真係會仆街有少少似車仔moses
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞