[Howay the Lads] 紐卡素完季賣盤未討論區 (39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
大卡,基爾,梅菲,費南,艾素,沙維特下個月約滿,都慳返唔少人工
梅菲同費南可以續約掛?
我地人滿但唔夠級數
基狗續左啦,梅菲份約好似去到22
Newcastle United's first signing of the summer will be Celtic defender Kristoffer Ajer, according to reports.

Our colleagues down at The Mirror report that Ajer will join Newcastle in June in a deal worth just £6m.

Norwich City showed interest but the centre-back wants to work with Steve Bruce.

肥布又贏
入布我信
開始買人組軍即係唔洗預賣盤
A jer
又買中堅 隊長 費南迪斯 杜美特 舒亞 奇勒 利祖尼放邊個走
利祖尼唔駛諗
奇勒同阿根廷人應該仲會2㨂1
全隊最唔想見到S8
下季又係肥布教 個助教走埋點算
Jones會歸隊架
其實CLARK係幾好
係而家布狗體系 佢簡單踢法係最好
同以前derek wright 一樣姐(唔知點解會搵一個出名傷病多既球會既physio)
竟然唔係巴閪佬?
呢兩個我相信係S8,巴閪佬起碼叫勤力
佢今年先續左約
基爾續左?冇官宣wor?
好似三四月果時續左,可能大家果時仲專注護級冇留意
Atsu係ig道別了

無乜期望所以無乜失望既球員,買返黎都好似只係五六百萬
下個到saviet
Tammy車路士賣到錢應該唔會借

嬌魔就真係唔知咩料,見車迷j到甩褲但睇佢比賽其實好普通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞