大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
蟹柳
細個好鍾意食蟹柳,唔知點解好想扔落街
扭蛋個啲好細既激鬥戰車
本身諗住學卡通片好型咁扔架車出去
於是企左係廳瞄準住個走廊
原地轉左幾個圈然後放手
點知放早左架車一野飛左出街
我喊左成日仲叫呀爸落公園幫我揾

扭蛋姐
可以叫老豆買架識郁既
自己碌鳩
聽朋友講
佢小學同學老母想放生隻剪左翼既鸚鵡
係廿樓扔左落街

蟹柳

笑咗
蜂巢 正
有次唔小心整跌左把地拖落街
因為把地拖掛起廁所個窗到,有次痾屎手多多起到上下推下,唔小心太大力推左落街,仲要啪一聲
住20幾樓,勁驚跌左落人到
串珠個d珠 屋企有成箱
以前住低層 落雨/好曬嘅時候啲人會擔遮
會「拿」啲珠掟落有擔遮個啲人度
細細個冇嘢做真係會坐係窗邊等人經過掟佢

比你掟中d人咩反應?
中學係4樓拍波 點知個波太彈 彈撚佐落街 後尾諗返勁驚 中佐應該死撚佐
有次唔小心整跌左把地拖落街
因為把地拖掛起廁所個窗到,有次痾屎手多多起到上下推下,唔小心太大力推左落街,仲要啪一聲
住20幾樓,勁驚跌左落人到

比地拖壓死真係唔眼閉
網球
細個係走廊玩之後唔小心彈左落街
蟹柳

笑左出聲
咁咪食少左?咁鍾意食都扔
細個同細佬打交 佢掉咗我一隻黑皮鞋落街
細個係啲私樓補習社補習
見個廚房個垃圾桶滿晒
好有心咁幫袋垃圾打個結 然後dum撚左落街
補完阿媽接我個陣經過 見到成班食蕉圍住屌晒鬼
嚇撚死好彩無dum到人
成個m記食完dum左落街
睇到d雞翼骨係空中飛
蟹柳

笑左出聲
咁咪食少左?咁鍾意食都扔

我都唔明細個既我諗乜
廿幾年前既五千幾蚊
果陣一歲 同老母訓緊晏教 老母話老豆岩岩出糧 床頭放左五千幾係家用黎 訓醒見到得返幾百蚊係床到 100%肯定係我掉出窗 話我細細個就學人派錢 佢果陣好心痛 但無打我鬧我
扔雞蛋落街𣈴人扔
仲有試過椰青
不過椰青飛落街係冇意
好彩跌左落架貨車到
不過都比人打到仆街
扔左三部超人飛機落街,好撚心痛,細個覺得會飛得起
碌鳩
細個係啲私樓補習社補習
見個廚房個垃圾桶滿晒
好有心咁幫袋垃圾打個結 然後dum撚左落街
補完阿媽接我個陣經過 見到成班食蕉圍住屌晒鬼
嚇撚死好彩無dum到人

咁好心打完結仲要幫手dum埋
金魚
細個唔夠高 要企櫈仔先可以掂到個魚缸
果日諗住換水 一畢起左條金魚就差錯腳向前仆 成條飛左落街
成個m記食完dum左落街
睇到d雞翼骨係空中飛

樓上有巴打搵緊你
廿幾年前既五千幾蚊
果陣一歲 同老母訓緊晏教 老母話老豆岩岩出糧 床頭放左五千幾係家用黎 訓醒見到得返幾百蚊係床到 100%肯定係我掉出窗 話我細細個就學人派錢 佢果陣好心痛 但無打我鬧我

咁事實係點?
佢覺得你係派左唔係拎左
金魚
細個唔夠高 要企櫈仔先可以掂到個魚缸
果日諗住換水 一畢起左條金魚就差錯腳向前仆 成條飛左落街

條魚心諗咩都無做過都要飛落街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞