大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
細個攞成手米去窗口dum落街
水彈
每日dum 10個8個走唔甩
多果陣廿幾個以上
果陣直情係成引
水彈愈黎愈大水愈黎愈滿
玩得耐袋就玩dum水樽
5L水咁dum落街boom一聲正撚到仆街

拎超市d透明袋無限供應
欣宜,但肥到成碌波好有彈性死唔去
直接射精出窗
嗰陣係愛爾蘭,連續落左半個月雨,嗰日勁好天,樓下個鬼妹係露台全裸曬太陽訓教
我嗰層無露台,就係正佢上面j,射左出去
佢醒左以為係雀屎
螞蟻
我個兩歲細佬,一張被一個remote

我細佬又係兩歲果陣掉左我隻返學鞋落街

佢唔係講緊佢個兩歲細佬做掉野出街
兩歲細佬同被同remote
掃把
住你地條村D 街坊都算大命
我自己
電視機 電腦  廚具 衣物……
失戀青年全屋物件掟落街

【本報訊】天水圍天悅出現高空擲物狂徒,一名青年疑受失戀打擊精神大受刺激,昨日瘋狂地將屋內的家具、電器及雜物等掟落街中,警方接報封鎖現場,與擲物狂徒對峙期間,他仍不停拋下大小物件,最後屋內除重型電器及床外,幾乎全被他拋清光,幸而未有傷及途人。事件擾攘兩個多小時後,警方破門入屋將狂徒制服送院,他涉嫌高空擲物被扣查。 

青年疑失戀,不停將屋內電器及雜物擲落街上,警方將現場封鎖,地上滿布被擲下的家具及雜物。

青年所住單位事發後空空如也,只剩下幾件大型家具及電器。

被男事主擲下的一張床褥,從三十六樓飛下街中。

發狂擲物落街的男事主,不時在屋內大聲呼叫。

笑到我
成件事 有圖 有文字描述 好有畫面
企窗口屙尿落街,有條友俾我射中
但佢好似若無其事咁望下上面,跟住慢慢走咗
認真,condom
驚比屋企人發現,用完即刻掉出窗口
試過dum個彈彈波落街,睇下彈唔彈得番上黎
連籠帶雀跌左落街 十幾樓
落去執返個籠支離破碎 隻雀就唔見左
過左兩日隻雀自己走返去屋企樓下比我執返
除左餓親 完好無缺

隻雀
電視機 電腦  廚具 衣物……
失戀青年全屋物件掟落街

【本報訊】天水圍天悅出現高空擲物狂徒,一名青年疑受失戀打擊精神大受刺激,昨日瘋狂地將屋內的家具、電器及雜物等掟落街中,警方接報封鎖現場,與擲物狂徒對峙期間,他仍不停拋下大小物件,最後屋內除重型電器及床外,幾乎全被他拋清光,幸而未有傷及途人。事件擾攘兩個多小時後,警方破門入屋將狂徒制服送院,他涉嫌高空擲物被扣查。 

青年疑失戀,不停將屋內電器及雜物擲落街上,警方將現場封鎖,地上滿布被擲下的家具及雜物。

青年所住單位事發後空空如也,只剩下幾件大型家具及電器。

被男事主擲下的一張床褥,從三十六樓飛下街中。

發狂擲物落街的男事主,不時在屋內大聲呼叫。

笑到我
成件事 有圖 有文字描述 好有畫面

佢老豆老母多得佢唔少
益力多
呀哥
細個燒紙巾扔落街,之後黑警上門問係未用呢個牌子
屙尿
我諗起扔屎落旅遊巴師潮文
我又分享下
11樓小2-4:菠蘿包 電池(有警察黎搵過我) 水槍射水落街
9樓 :成碗麥皮倒落街 精液紙巾球 點數卡
老母細佬渣車黎 一包包tempo扔落佢架車到 痾尿落街
10樓(老母個老母屋企):成隻雞蛋飛落街 扔冰落街
8樓;吐口水 飛錢落街 老母金鏈
54樓:老母種檸檬葉既泥
細個覺得呀媽煮飯難食
日日都趁屋企冇人,lunch返到屋企開大個窗倒落街 (當時住42樓)
連倒左一個禮拜,管理處影晒相(勁嘔心)貼通告話有人高空雜物,倒晒d飯湯餸落人地晾衫位,樓下全部外牆同衫褲都係食物殘渣咁
小學個時驚比人知道我收情信,所以拎左返屋企撕爛佢再扔落街
小學個時驚比人知道我收情信,所以拎左返屋企撕爛佢再扔落街

假膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞