大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
小學個時驚比人知道我收情信,所以拎左返屋企撕爛佢再扔落街

假膠?

我認真 諗起都覺得自己好on居
自己
電視機 電腦  廚具 衣物……
失戀青年全屋物件掟落街

【本報訊】天水圍天悅出現高空擲物狂徒,一名青年疑受失戀打擊精神大受刺激,昨日瘋狂地將屋內的家具、電器及雜物等掟落街中,警方接報封鎖現場,與擲物狂徒對峙期間,他仍不停拋下大小物件,最後屋內除重型電器及床外,幾乎全被他拋清光,幸而未有傷及途人。事件擾攘兩個多小時後,警方破門入屋將狂徒制服送院,他涉嫌高空擲物被扣查。 

青年疑失戀,不停將屋內電器及雜物擲落街上,警方將現場封鎖,地上滿布被擲下的家具及雜物。

青年所住單位事發後空空如也,只剩下幾件大型家具及電器。

被男事主擲下的一張床褥,從三十六樓飛下街中。

發狂擲物落街的男事主,不時在屋內大聲呼叫。

我都估到有呢個
真係好搞笑

床褥飛落嚟張相笑撚到我

入嚟就係為左睇佢
石春 好彩冇dum中人
細個屋企好多CD
冇野做同細佬一隻隻當飛碟咁飛落街
唔知有冇片中人
玩遙控飛機果d鋰電,諗住自己焊,點知焊埋左個正負, 瞬間成粒電脹曬,就爆咁,知道廁所有水掉入去仲仆街,之後一野開窗掉左落街
玩遙控飛機果d鋰電,諗住自己焊,點知焊埋左個正負, 瞬間成粒電脹曬,就爆咁,知道廁所有水掉入去仲仆街,之後一野開窗掉左落街

Fire in the hole!
因為成家都好驚四腳蛇
咁啱條四腳蛇係張報紙到
呀媽諗都唔諗報紙連四腳蛇飛出街

發夢果陣
試過射D 精落街
我細個好撚百厭
試過扔冰落樓下個平台
大個回憶返心諗如果扔死人
咁咪揾唔返兇器
小學個時驚比人知道我收情信,所以拎左返屋企撕爛佢再扔落街

假膠?

我認真 諗起都覺得自己好on居

h個男/女仔知嘅話hurt 撚死
細個成日俾老母迫我食菜
因為唔想食就搵報紙包到成碌春卷咁掟落街
依家諗返真係

但有次包好唔記得掉俾老母發現
俾佢屌到我上天花板
但佢以為我包好晒係想掉落垃圾桶
就話已經係垃圾桶發現過好多次諗住俾機會我
屌嗰陣真係好柒
我講我老母
金莎、空檸檬茶盒。
三歲啊妹扔我部電話落街,
好彩我見到,係空中接住左

有無人接返住你
細個扔過刨筆機、老母銀包落街
炮丈
嚇樓下公園啲廢老
活人

報警

報警
活人

報警

報警

未過97殺人唔犯法
冇睇耀揚哥咩
鼻屎
唔係好癲但呢件事記足咁多年 雖然個時只係小一
小一個年老母番工 得我同呀哥係屋企
呀哥又唔同我玩 好悶
跟住係露台倒左d水落去 倒左幾次 但好少姐
點知原來樓下曬緊衫
見到佢無耐收哂d衫 過多十分鐘佢上黎拍門
同我呀哥講唔好再倒水落去
最後我比我呀哥鬧到飛起
我個時好驚 但記得我個時飲緊可樂仲諗 我都未倒可樂 做咩姐

點解佢咁肯定係你地單位?

佢樓上得我同埋再上一個單位 2選1 估到都唔出奇
細個果陣有排成日屙屎落膠袋掉落街
跟住大堂出公告 就無再掉
打完飛機D紙巾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞