大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
Desktop
打機輸左太火
試固以埞水球落街
細個住屯門某一條邨 有癡線佬掟過單車雪櫃同磨刀石
後尾掉親個小朋友 比人拉左
細路死咗?
利賓納溝生雞蛋 點知跌左落樓下部冷氣機 流晒落去
發夢嗰陣試過dum 冰
發夢:
痾完勁大篤尿係膠袋一野DUM落街
唔想食炒麵但比呀媽逼我一定要食晒, 哩埋係房成包DUM落街
10蚊銀

好似上過報
我個屋企講沖涼嗰陣係望住個窗口嘅 咁我平時就會朝頭早一邊沖涼會一邊刷牙 哥朝唔知做乜個窗開到鬼死咁大唔小心整左支牙膏落街
電視機 電腦  廚具 衣物……
失戀青年全屋物件掟落街

【本報訊】天水圍天悅出現高空擲物狂徒,一名青年疑受失戀打擊精神大受刺激,昨日瘋狂地將屋內的家具、電器及雜物等掟落街中,警方接報封鎖現場,與擲物狂徒對峙期間,他仍不停拋下大小物件,最後屋內除重型電器及床外,幾乎全被他拋清光,幸而未有傷及途人。事件擾攘兩個多小時後,警方破門入屋將狂徒制服送院,他涉嫌高空擲物被扣查。 

青年疑失戀,不停將屋內電器及雜物擲落街上,警方將現場封鎖,地上滿布被擲下的家具及雜物。

青年所住單位事發後空空如也,只剩下幾件大型家具及電器。

被男事主擲下的一張床褥,從三十六樓飛下街中。

發狂擲物落街的男事主,不時在屋內大聲呼叫。

我都估到有呢個
真係好搞笑

床褥飛落嚟張相笑撚到我
識個FD 食食下隻糉 成隻車左落街
你地老豆老母都唔識教仔
打完丁啲紙巾
地拖棍
十樓扔單車
紙飛機
滑翔咗成分幾鐘
碌尻
細個喺fd屋企天台燒野食 一人一粒丸鬥掟得遠 又試過喺個fd屋企50幾樓 幾個含住啖水一齊噴落去 諗起都覺得仆街
利申發夢
我朋友試掉包好ge垃圾落街
比卡超
細細個驚黑唔敢去廁所跟住柯尿落街

咁撚痴線
細個夜晚驚有鬼,係房痾尿落街

喂我都係啊 超方便房門都唔洗出
住地下 冇得扔野
電視機 電腦  廚具 衣物……
失戀青年全屋物件掟落街

【本報訊】天水圍天悅出現高空擲物狂徒,一名青年疑受失戀打擊精神大受刺激,昨日瘋狂地將屋內的家具、電器及雜物等掟落街中,警方接報封鎖現場,與擲物狂徒對峙期間,他仍不停拋下大小物件,最後屋內除重型電器及床外,幾乎全被他拋清光,幸而未有傷及途人。事件擾攘兩個多小時後,警方破門入屋將狂徒制服送院,他涉嫌高空擲物被扣查。 

青年疑失戀,不停將屋內電器及雜物擲落街上,警方將現場封鎖,地上滿布被擲下的家具及雜物。

青年所住單位事發後空空如也,只剩下幾件大型家具及電器。

被男事主擲下的一張床褥,從三十六樓飛下街中。

發狂擲物落街的男事主,不時在屋內大聲呼叫。

我都估到有呢個
真係好搞笑

入黎為左睇呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞