大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
音樂盒 好彩冇掟死人
十幾樓掟落去
燒著紙巾掉落去
過左陣樓下士多鋪d貨著火

燒著左咁大鑊
細個好驚會比人查到係我扔落街
覺得佢地會驗指模呀DNA個d 逐家逐戶搵個犯人出黎

其實會唔會比人捉到?
小學果陣放學,成班排住隊落樓梯。咁條樓梯每2層中間就有個大灣位既,到三樓左右我前面條友就一路行隻手一路步操咁fing,仲要拎住個滿水既水樽fing,一轉灣果下佢甩手成個水樽飛落操場我同佢即刻沖前望落操場,見到個水樽跌正係個miss面前,佢嚇到
鐵盒木顏色同較剪
扔完聽到樓下有個阿嬸屌
過幾日管理處出通告話有高層單位高空擲物

插到個呀嬸咪仆街
其實會唔會比人捉到?

隔左十幾年我仲上到連登 應該就無事
不過真係唔知自己小學個陣諗咩
記得係因為個書包多左兩樣唔係自己既野
但驚畀阿媽發現所以扔落街
明明其實第二日拎返學校就得
不過小一就算啦
之前坐係乙明公園有人扔玻璃樽落街
食唔晒d通粉扔落街
直頭屙尿算唔算扔
聽講好似係好急但係廁所有人就局住出面屙
到屋企人屙完問返我唔係急尿咩,一講就鬧到用喊功
都係屋企人講返先記得
追晒po,我仲以為我個答案會出現係第一頁
就係包住好多精既紙巾球
中學買m記外賣上個fd屋企食 食完個fd話唔dump得係屋企 會比屋企人鬧 之後成個餐dump落街 依家諗起都笑緊
小學果陣放學,成班排住隊落樓梯。咁條樓梯每2層中間就有個大灣位既,到三樓左右我前面條友就一路行隻手一路步操咁fing,仲要拎住個滿水既水樽fing,一轉灣果下佢甩手成個水樽飛落操場我同佢即刻沖前望落操場,見到個水樽跌正係個miss面前,佢嚇到

有無淋濕個miss
唔係好癲但呢件事記足咁多年 雖然個時只係小一
小一個年老母番工 得我同呀哥係屋企
呀哥又唔同我玩 好悶
跟住係露台倒左d水落去 倒左幾次 但好少姐
點知原來樓下曬緊衫
見到佢無耐收哂d衫 過多十分鐘佢上黎拍門
同我呀哥講唔好再倒水落去
最後我比我呀哥鬧到飛起
我個時好驚 但記得我個時飲緊可樂仲諗 我都未倒可樂 做咩姐
就係包住好多精既紙巾球

same 廢時比屋企人見到
就係包住好多精既紙巾球

因為太普通了
中學買m記外賣上個fd屋企食 食完個fd話唔dump得係屋企 會比屋企人鬧 之後成個餐dump落街 依家諗起都笑緊

扔屋企唔得,扔落街就得
唔係好癲但呢件事記足咁多年 雖然個時只係小一
小一個年老母番工 得我同呀哥係屋企
呀哥又唔同我玩 好悶
跟住係露台倒左d水落去 倒左幾次 但好少姐
點知原來樓下曬緊衫
見到佢無耐收哂d衫 過多十分鐘佢上黎拍門
同我呀哥講唔好再倒水落去
最後我比我呀哥鬧到飛起
我個時好驚 但記得我個時飲緊可樂仲諗 我都未倒可樂 做咩姐

點解佢咁肯定係你地單位?
以前有個朋友話試過食杯麵
食完黎手扔落街 入面仲有d熱湯係度
諗起個畫面都覺得好笑

我都有啵
Aj13 細個唔中意著成隻掉左落街,我果時住13樓
比人掉野運唔計 中學果陣比人蝦成個書包連書筆袋比人掉落街

係咪男校
馬會D飛 對完六合彩屌左聲
之後例手飛出去
睇完呢個post之後我好不安
屋企門口鐵閘鎖匙
係食指上轉轉下由19樓飛左出街
衝落樓搵左一陣之後有個阿婆問頭先天上掉個條匙係唔係我既
條匙無斷無歪仲用到依家
細個嗰陣上朋友屋企既必備節目
係咁攞紙整紙蜻蜓dom出窗
鬥邊個飛得多落對面樓個天台度
嗰陣玩幾個鐘都唔會玩厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞