大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
其實唔好笑 教壞哂啲小學雞
大天二
課本
記得以前睇過個po
有人話住十幾樓,對住個籃波場
直接扔個籃球落去

仲有個好撚好笑話疴尿落個膠袋度扔落街
點知撞到個窗框整爆左

利申:我發夢試過踢左個足球落街
住3x樓諗住死硬 點知落到去又執得返個波

屌你個個我黎 咁你都記得,好野
老母
細細個好鐘意摺紙飛機,仲要係好認真,睇晒書學點摺。有次費盡心力,摺左隻無論外觀、性能、各方面都非常完美。

我將隻紙飛機珍而重之咁keep左成個月,無啦啦有一日想隻飛機飛,就扔隻飛機落街。

隻紙飛機真係飛到好遠好遠,我好感動。

然後我就不停咁摺,不停改良,不停實驗。日日扔飛機出街, 直至比老母發現
唔好依啲on9 po 啦屌 一陣又成班細路跟住做就仆街
on9當有趣
冇公德心冇家教
細個試過一張張紙幣飛出去 同埋每呻一下鼻就飛一張紙巾

唔知點解會咁做
試過屙屎落膠袋,之後扔落街
活人

警已報
幾百隻紙飛機
扔到樓下公園成地都紙飛機
雪櫃

你當連登係baby condom,老少咸宜?

我就講件仆街嘅

小學收功課,都係將功課最後傳到最前再收集咁交。我就坐得比較前,有次唔知點解拎左同學份功課,冇傳上前仲收左入自己書包。直至返到屋企先發現。

然後我就扔左落街。第二日返學,嗰位同學就
我個兩歲細佬,一張被一個remote

你住1樓?

唔係

咁你個兩歲細佬而家幾多歲

兩歲?
上面專登扔野個d 人
祝你地行行下街俾人扔中
發夢嗰陣懶得將袋垃圾拎去出面垃圾筒 就咁飝左落街
自己
(將會 )
竟然冇人射精出街

你當連登係baby condom,老少咸宜?

我就講件仆街嘅

小學收功課,都係將功課最後傳到最前再收集咁交。我就坐得比較前,有次唔知點解拎左同學份功課,冇傳上前仲收左入自己書包。直至返到屋企先發現。

然後我就扔左落街。第二日返學,嗰位同學就

我好似都做過類似嘅野 仲有用過嘅m巾卷住咁扔左落街 ,仲有各種唔同生果 因為唔想食 ,成日倒水,對住條街吹泡泡落去
唔係扔
老母試過跌枕頭落街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞