大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
細個住屯門某一條邨 有癡線佬掟過單車雪櫃同磨刀石
後尾掉親個小朋友 比人拉左

山景邨?
掟人

我朋友掟左一碗人地食緊嘅麵落街 連碗同筷子
水袋
細個果時 仲要襯幼稚園放學玩既時候dom
諗番起都覺得好仆街
湯 紅蘿蔔 蕃茄
我個妹細個個陣食緊奶嘴望窗 之後一講野個奶嘴跌左落街 喊住望住條街幾個鐘

有個fd曬緊對鞋點知無喇喇跌左一隻落街之後焗住落去執番
我個兩歲細佬,一張被一個remote

兩歲細佬
試過用二指神功閂橫窗,點知隻窗手把霉咗,成隻一拉就斷咗跌落街

之後呯一聲勁大聲唔知掉中咗啲咩

嗰陣成個鐘都唔敢望出窗
四個仔
細細個時
趁阿爺唔係屋企
偷入佢房 搵左堆咸碟出黎
播播下太入神 阿爺突然敲門
嚇到賴屎
仲成床都咸碟
情急之下將成堆咸碟扔左落街
鄰居試過成條撻沙魚拋落街
脆香雞翅膀的骨

雞你老母個翅膀 blocked
樓豬
瞄住街上d人掉雞蛋
呀哥隻四仔
偷睇緊佢突然番黎
飛左落街
正常小朋友都鍾意掟嘢落街
以前小學番學個陣,有條仆街成個廁所板掟落街,嚇撚到我即刻跑走,跑到番學校門口個陣仲要比老師鬧我做咩跑,話好多人好易撞親人,要罰我企

好啦咁我同佢解釋因為有人掟個廁所 (小學唔識分廁所同廁板有咩分別) 落街,我驚所以跑,個老師話有咩可能成個廁所掟落街,話我講大話要罰埋留堂

屌,死教畜
脆香雞翅膀的骨

雞你老母個翅膀 blocked

書面語唔係翅膀應該用咩?
食完既外賣
細個試過喺廿幾樓走廊踢左個波落街
好彩無傷到人
電視機 電腦  廚具 衣物……
失戀青年全屋物件掟落街

【本報訊】天水圍天悅出現高空擲物狂徒,一名青年疑受失戀打擊精神大受刺激,昨日瘋狂地將屋內的家具、電器及雜物等掟落街中,警方接報封鎖現場,與擲物狂徒對峙期間,他仍不停拋下大小物件,最後屋內除重型電器及床外,幾乎全被他拋清光,幸而未有傷及途人。事件擾攘兩個多小時後,警方破門入屋將狂徒制服送院,他涉嫌高空擲物被扣查。 

青年疑失戀,不停將屋內電器及雜物擲落街上,警方將現場封鎖,地上滿布被擲下的家具及雜物。

青年所住單位事發後空空如也,只剩下幾件大型家具及電器。

被男事主擲下的一張床褥,從三十六樓飛下街中。

發狂擲物落街的男事主,不時在屋內大聲呼叫。

我都估到有呢個
真係好搞笑

到依家都唔係好明隔住窗花點解掟到床褥

屋企門口鐵閘鎖匙
係食指上轉轉下由19樓飛左出街
衝落樓搵左一陣之後有個阿婆問頭先天上掉個條匙係唔係我既
條匙無斷無歪仲用到依家

個呀婆咁鎮定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞