大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
細個係啲私樓補習社補習
見個廚房個垃圾桶滿晒
好有心咁幫袋垃圾打個結 然後dum撚左落街
補完阿媽接我個陣經過 見到成班食蕉圍住屌晒鬼
嚇撚死好彩無dum到人

咁好心打完結仲要幫手dum埋

但落到地都係散曬
扔左三部超人飛機落街,好撚心痛,細個覺得會飛得起

你個名
屋企電話
狗屎

幾樓
活人

報警

可能住一樓
金魚
細個唔夠高 要企櫈仔先可以掂到個魚缸
果日諗住換水 一畢起左條金魚就差錯腳向前仆 成條飛左落街

條魚心諗咩都無做過都要飛落街

我都唔想
死狀恐怖
生猛嘅甴曱
掉錢落街
細個睇果d咩宣明會既節目 覺得d人好慘
所以天真無知既我 就諗住派錢比有需要既人喇
然後拎起老母準備用黎封利是果一大疊100蚊紙 一次過掉晒落街 諗返都覺得好壯觀 好似灑溪錢咁
而家肉赤 果度起碼5000蚊

不孝子

有人叫我?
比人掉野運唔計 中學果陣比人蝦成個書包連書筆袋比人掉落街
細個唔想食米粉
襯呀爺唔係到倒撚曬落街
跟住阿爺返到屋企 話係大堂門口見到勁大pat米粉 話唔知邊家倒瀉外賣

雖然過到骨 但心入面一直都好有罪惡感
小學果陣係學校天台踢波 (其實係唔比) 對住福牆射 大力得濟彈左落對面華明巴士總站 仲要嘭一聲超響 最後個波爆左 成班比呀sir省到一臉屁 以後冇波踢

諗返起都幾刺激 童年回憶黎 果陣個個仲唔識死 淨係企係到笑 根本唔識驚
掟人
廿幾年前既五千幾蚊
果陣一歲 同老母訓緊晏教 老母話老豆岩岩出糧 床頭放左五千幾係家用黎 訓醒見到得返幾百蚊係床到 100%肯定係我掉出窗 話我細細個就學人派錢 佢果陣好心痛 但無打我鬧我

咁事實係點?
佢覺得你係派左唔係拎左

事實咪就係我掉左啲錢落街 因為掉錢落街同派錢無分別 同埋佢咁話我係串我未識搵錢就派錢比人
鐵位木顏色同較剪
扔完聽到樓下有個阿嬸屌
過幾日管理處出通告話有高層單位高空擲物
鐵盒木顏色同較剪
扔完聽到樓下有個阿嬸屌
食完有湯嘅杯麵
狗屎

幾樓

30樓又試過 3樓又試過

中左真係慘
燒著紙巾掉落去
過左陣樓下士多鋪d貨著火
細個會坐係個窗台食早餐 之後就會手痕逐張紙巾飛落街 之後一有風吹過條街成條街都係紙巾

有無覺得好滿足
鐵盒木顏色同較剪
扔完聽到樓下有個阿嬸屌

插到個呀嬸咪仆街
其實會唔會比人捉到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞