大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
以前中學班友成日喺走廊/課室打籃球
成撚日五六樓飛落籃球場 勁大聲

所以個時睇到個po條友話住十幾樓都照扔落去真係
有次樓上樓上dom左碌鳩落黎 我又咁岩油緊油
咪順便油埋佢 點知油油下跌左落街

你都有今日啦
倒水 但係係落雨果時倒 覺得幾好玩 橫掂都落雨個個都閂埋窗唔怕啦 就拎大枝裝可樂樽裝水倒 倒到第六次果時俾我老母發現 打我打到枝雞毛掃都斷
以前有個朋友話試過食杯麵
食完黎手扔落街 入面仲有d熱湯係度
諗起個畫面都覺得好笑

你朋友住青衣長安?

2-3年前差啲比個杯麵扔中 好彩行快左一步

相認

你個朋友 =你

佢住觀塘的
我小學同學個細佬
痾尿落街
嚇到我
小學去個fd 屋企
住廿幾樓
見住佢扔本聖經落街
倒水 但係係落雨果時倒 覺得幾好玩 橫掂都落雨個個都閂埋窗唔怕啦 就拎大枝裝可樂樽裝水倒 倒到第六次果時俾我老母發現 打我打到枝雞毛掃都斷

屌呢招真係
樓下最多都係覺得點解咁大雨既突然
細個食完d有核野野食 就會dum落街
我最深刻只係試過幼稚園果陣 一手用過嘅紙巾一手一盒水筆 諗住dum舊紙巾落街點知dum左盒水筆 仲要執唔返
我當時嘅反應: --> --> --> --> -->
後來老母問我知唔知盒水筆係邊 我話唔知

點解會有 呢個反應
應該比人執左黎用啦
電視機 電腦  廚具 衣物……
失戀青年全屋物件掟落街

【本報訊】天水圍天悅出現高空擲物狂徒,一名青年疑受失戀打擊精神大受刺激,昨日瘋狂地將屋內的家具、電器及雜物等掟落街中,警方接報封鎖現場,與擲物狂徒對峙期間,他仍不停拋下大小物件,最後屋內除重型電器及床外,幾乎全被他拋清光,幸而未有傷及途人。事件擾攘兩個多小時後,警方破門入屋將狂徒制服送院,他涉嫌高空擲物被扣查。 

青年疑失戀,不停將屋內電器及雜物擲落街上,警方將現場封鎖,地上滿布被擲下的家具及雜物。

青年所住單位事發後空空如也,只剩下幾件大型家具及電器。

被男事主擲下的一張床褥,從三十六樓飛下街中。

發狂擲物落街的男事主,不時在屋內大聲呼叫。

我小學同學個細佬
痾尿落街
嚇到我

你望住?
dom碌勁落街
小學去個fd 屋企
住廿幾樓
見住佢扔本聖經落街

係地下執到本聖經嘅耶撚表示

係神蹟啊
我小學同學個細佬
痾尿落街
嚇到我

你望住?

細個夜晚驚有鬼,係房痾尿落街

我都係
細個同細妹玩玩下 唔小心飛咗個冷氣機remote落樓 之後要同個屋宛配過個新嘅 填表嗰陣媽咪係都要我地係原因嗰欄寫因為貪玩跌咗落樓 個職員嗰反應: --> --> -->
扔仔
Dom生
以前有個朋友話試過食杯麵
食完黎手扔落街 入面仲有d熱湯係度
諗起個畫面都覺得好笑

你朋友住青衣長安?

2-3年前差啲比個杯麵扔中 好彩行快左一步

相認

有無湯先?
不過我朋友住觀塘

有湯,勁大聲!

btw 長安啲人都痴線既 乜春野食都扔落街 蛋殼都扔
扔仔

細個成日係屋企打乒乓波
打左幾十個落街
老豆返工果到拎既波應該有百幾個
到搬果陣得返好少

利申發夢果陣既事
講開就講埋啦

細個同媽咪去新蒲崗越秀個邊 無啦啦有粒野跌正我個頭中間
我呀媽都未知發生咩事
直至佢掩住個鼻想作嘔咁
原來扔中我個粒係個桃薄李既核
臭到仆街連我都想嘔
最後上左巴士附近都無人夠膽坐 連我呀媽都企另一邊

祝扔李核條仆街比高空擲物壓死
細個同細妹玩玩下 唔小心飛咗個冷氣機remote落樓 之後要同個屋宛配過個新嘅 填表嗰陣媽咪係都要我地係原因嗰欄寫因為貪玩跌咗落樓 個職員嗰反應: --> --> -->

可能年中好多人都係呢個原因配remote
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞