大家最顛試過扔咩落街?

448 回覆
17 Like 98 Dislike
掉錢落街
細個睇果d咩宣明會既節目 覺得d人好慘
所以天真無知既我 就諗住派錢比有需要既人喇
然後拎起老母準備用黎封利是果一大疊100蚊紙 一次過掉晒落街 諗返都覺得好壯觀 好似灑溪錢咁
而家肉赤 果度起碼5000蚊
以前有個朋友話試過食杯麵
食完黎手扔落街 入面仲有d熱湯係度
諗起個畫面都覺得好笑

你朋友住青衣長安?

2-3年前差啲比個杯麵扔中 好彩行快左一步

相認

有無湯先?
不過我朋友住觀塘

有湯,勁大聲!

btw 長安啲人都痴線既 乜春野食都扔落街 蛋殼都扔

蛋殻都叫無咁傷
有無見過其他?
個時細個扔過好多水晶寶寶落街
三歲啊妹扔我部電話落街,
好彩我見到,係空中接住左
細個見到樓下工人扔垃圾覺得佢地好慘 我扔左個雞尾包落去想比佢地食
仲有扔過老母個銀包

你覺得佢地會食
從天而降既包

有無拎曬d錢出黎先扔?
Dom碌鳩落街
三歲啊妹扔我部電話落街,
好彩我見到,係空中接住左

利申:唔係個身飛出去嗰種空中接住
如果講奶野既話 我中過飯盒 屌佢老尾成身都係
住30幾樓 挽彈彈波 彈灑落街
細個成日係屋企打乒乓波
打左幾十個落街
老豆返工果到拎既波應該有百幾個
到搬果陣得返好少

利申發夢果陣既事

打左十幾個波落去都仲向住個邊打
雞蛋

佢無食過個飯盒咁曬?
大富翁啲錢
我個名
掉錢落街
然後拎起老母準備用黎封利是果一大疊100蚊紙 一次過掉晒落街 諗返都覺得好壯觀 好似灑溪錢咁

嘩屌
你老母知道左之後點?可以全身而退?
細個踢左細佬隻熊啤啤落街 佢喊到仆街

佢無食過個飯盒咁曬?

應該係食剩既 冇深究 成身都係邊得閒睇佢有剩幾多
生雞蛋係咪好多巴打都試過
我個名

唔驚比人睇到?

佢無食過個飯盒咁曬?

應該係食剩既 冇深究 成身都係邊得閒睇佢有剩幾多

我中粒李核都臭到仆街
你中盒淨飯咪
唔係扔
有個朋友懶型踢腳
點知由27樓飛左隻鞋落街
掉錢落街

屋企人發現左最後點?
掉錢落街

嘩屌
你老母知道左之後點?可以全身而退?

梗係打到仆街啦 廿年前既幾千蚊呀
生雞蛋係咪好多巴打都試過

應該紙巾最多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞