將1100萬方塊化成思念,hololive粉絲抱病臨終前完成《Minecraft》驚人創作

459 回覆
1428 Like 22 Dislike
on9幾時有負皮過,我正皮左一樓你都當睇唔到啦,講我自己主觀意見成班人就屌哂鬼咁,唔講以為我夾硬要你地都同我一樣感受
兒登仔: 毒撚有撚用 花D時間去整人血呃下人錢好過啦 哂時間
虎牙ching好耐冇見
其實坊間有Script係將圖片轉成Pixel,再銷為調色就可以Gen入Minecraft既地圖唔洗一格格咁砌

不過佢完成左佢想做既野都開心
我自己主觀意見係你收皮啦
幾耐未俾人叫e個名
你地鍾意啦
大家都出晒坑
你係咪個D會特登走去人地填頭到話人車頭相樣衰個D人來?想知
on9幾時有負皮過,我正皮左一樓你都當睇唔到啦,講我自己主觀意見成班人就屌哂鬼咁,唔講以為我夾硬要你地都同我一樣感受
我自己主觀意見係你收皮啦
你地鍾意啦
你係咪個D會特登走去人地墳頭到話人車頭相樣衰個D人來?想知
你係咪一直覺得我第一個回覆唔係尊重緊作者,如果係嘅我講聲sorry先,但我一直想講嘅係比我自己唔會咁做對我嚟講好無謂,冇話過作者整嘅依個作品差/垃圾,而我都好respect
咁唔該你用字好返少少
你話個作品無謂其實已經係插緊人地個作品
點整架痴線。好撚癲。。
獅子山精神,好撚鍾意香港❤️
都係嗰句你鍾意啦,一嚟就插人大大隻repect又當睇唔到,然後又一味話人唔尊重同捉字蝨
唔講以為句respect 係免死金牌
我都好respect你晒咁多時間打呢D垃圾comment
所以我咪講個個人都有唔同價值觀囉,你可以唔認同但一嚟就插都幾on9囉,btw依度係咪都屌人就廢事再覆了
你一入黎就話人D野無謂
好respect你有自知之明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞