將1100萬方塊化成思念,hololive粉絲抱病臨終前完成《Minecraft》驚人創作

459 回覆
1428 Like 22 Dislike
唔踩下點顯得自己眼光獨到
睇嚟真係得我一個係咁諗
獨醒撚你好
可以去返cc台了
好勁但好毒
Rest in peace
其實係覺得哂咗,明明識得用minecraft方塊上色咁勁不如拎D時間練電繪
我覺得mc pixel art依D可以用程式gen嘅野唔及電繪,電繪起碼畫出嚟型D
我覺得你可以去上面睇吓一個叫鷲嘅大師嘅睇法 我覺得你覺得嘅嘢其實同佢覺得嘅嘢本質上係差唔多
而且都係冇人覺得你哋兩個嘅覺得係有任何重要性
係嘅,個個人都有唔同價值觀姐
你老母夠10月懷胎生撚左你條廢柴出黎啦...
就係因為呢啲作品係佢心目中最重要嘅嘢 係就算死都想要完成嘅嘢 所以先咁多巴打出嚟圍插你同嗰位人兄之嘛
因為你哋唔單止否定緊作品嘅價值 而且你哋仲係連佢嘅存在都challenge緊
有時有啲嘢互相尊重嘅姐
咁如果你話要評論人地作品咁緊係尊重咗先啦,我都係想講返主觀嚟睇我覺得無謂姐
最叻係你
冇事可以走架啦 無謂野又可以keep住講
咁佢問緊我點解要咁講我咪答佢囉,答人嘢又要屌
我冇問你點解咁講 我係叫你講嘢之前尊重下過咗身嘅人
邊隻字有屌?
你發言自相矛盾又可以怪落人地到?
姓瀨?
幾時有自相矛盾?尊重作者同自己唔會咁做就等於自相矛盾?
個d平時做開loser, 唔係網絡上踩人刷返d優越感返黎會自卑死
無謂野
你覺得呢個世界真係有人會想就呢啲自我中心嘅言論黎討論?
都係果句,無謂就咪撚up咁耐啦
唔會再回你
眼淺嘅我已經哭了
btw比較有興趣睇下某大藝術家嘅作品 想跟佢學下野 了解何謂"有謂嘅"藝術品
藝術不嬲都唔係必要野
自己做出嚟 自己鍾意
就係藝術
佢既藝術又冇影響人,冇必要踩
你唔鍾意唔睇就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞