將1100萬方塊化成思念,hololive粉絲抱病臨終前完成《Minecraft》驚人創作

459 回覆
1428 Like 22 Dislike
雖然幾respect,但比我真係唔會花時間整依啲係無謂野度。

可能得我係咁諗
上面有班柒頭都幾自我中心
成日都將自己嗰套擺落其他人身上,有無諗過其實無咩人care你點諗囉
佢聽你意見去做就真係無意義,死前都要順人意做D所謂大眾「有意義」嘅事。佢覺得開心咪得囉,洗鬼要理你依D人。
好同意巴打
Rip
respect
個個人都係做緊d無謂野過活加啦
上連登都好無謂但咪又係大家都上緊
睇動畫無謂睇電影無謂打機又無謂
好似前幾頁果個藝術大師咁精通藝術品其實都係無謂
有個人搵到樣佢熱衷嘅無謂嘢,咪敬佩下佢
連登有部份人好奇怪,任何事都會搵位黎踩
好似稱讚其他人會死咁
我係台灣同Reddit 對呢件事無見過咁樣既comment
其他論壇個個都欣賞位作者
唯獨連登有條友因為個作者唔合佢對藝術觀就左踩又踩
其實可唔可以試下正面d學下欣賞其他人既努力?
認真問 除咗生存有乜嘢唔係無謂野
突然變到好哲學
講得出d咁既野 你先係好可憐果個
首先要傳左去日本先
完全封鎖
剩係整tama都執左幾日仲要唔夠真
Respect
兒登不嬲多引戰撚
其實上連登都好無聊 你咪又係上緊
https://www.facebook.com/groups/1837809936517218/permalink/2634333243531546/

#轉 #譯 Kelandou朋友後來發的留言

在過去的30個小時中,我嘗試把每條評論點喜歡,謝謝大家對他的支持。 我對動漫或Vtuber不太了解,所以在這段時間裡,我讀了一些有關hololive的故事並了解了一些。 我不會在這個頻道上傳任何一部影片,我的日語水平也不比他好,但是我會盡全力看那些hololive 女孩,並一點一點地了解他們。 他留下的東西,我會死命保護的。 現在輪到我了。
PS:我剛才去檢查了夏色祭的直播,請不要向她們洗版。
暫時先再見。

編輯:特發性肺纖維化,他在我認識他之前就已罹患了,醫生把它誤認為是普通哮喘,他在中國被錯誤地治療了一年半。 它是一種進行性疾病,死亡率高達1/3,大多數人在2至3年內死亡,他為自己的生命而戰超過10年。

生命影響生命,上面話佢冇朋友既撚樣收皮未
其實人點都會死
生存都可能幾無謂
果條友應不應該考慮要不要繼續生存
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞