有冇人聽過安利amway呢間野?

446 回覆
66 Like 329 Dislike
直銷
但對手係無刺激 你唔洗帶手套
傳銷狗仆街死
一路都唔明點解佢要用依種方式經營邪教咁,但啲野又真心好用,正正經經做門市仲好啦
宜家唔知點應佢好
佢平時又對我好好
之前仲想將佢層樓送俾我
不過俾我牙媽拒絕咗
癡鳩線落去旺角好撚耐㗎咩
人蠢要玩到咁真係無辦法,仆街都係抵佢地死啦
你家姐遲d可能入去做
已經變左amway廣告雜誌ig
間唔中又影下啲19course19活動
做咗咁耐又唔見佢發達
正正經經你唔會見到佢做到咁大
愈邪愈大愈多人玩,傳銷呢行係善用人性最仆街虛偽嘅一面黎搵食
我個Fd個呀哥好似買左個七千幾嘅濾水器
就係Amway

但佢呀哥否認做傳銷,只係買
係消費者角度,佢啲嘢咁貴會有人買嘅咩
名牌嘅話我都理解
但佢又唔係
傳銷
我岩岩先知佢做緊
今時今日唔係港女煲既話對一般香港人黎講成千一個煲都癲撚線
但真正用足三十年
就係中過伏先知咁多 睇晒佢啲產品資料啦 講真個價真係唔值佢啲spec 根本佢個會有一大部分都係用黎俾佣上線
小心打手呀樓主
以前既amway po好多打手架

利申差少少入過去
我之前都買過過千蚊一個鑊俾牙媽
德國牌子woll
唔夠幾個月俾佢又燒燶又極花哂
以後唔買貴野俾佢
問印媽拎返層樓
呢間野啲貨唔係話假貨 不過市場上佢既貨未必抵買
但amway本身賣貨既方式係直銷
任何人都可以加入amway做佢地既代理
有啲人就睇準呢個機會做大自己個group變到同傳銷冇分別

如果真係想買佢地啲product應該自己入會做代理買貨自用
唔好幫人買貨 幫人買淨係送佣金比人
叫你家姐早日醒覺 呢啲錢係靠層壓式賺
上面嗰啲咁好揾就係靠你地班傻仔下線

利申:
比個fd拉個入amway傳銷group 聽佢up一輪就屌柒佢咪撚再煩我
我明你感受

「人生課程」=「精神傳銷」毀你一生
https://lih.kg/2508690
Iherb 都有
一盒60粒300億只係賣$160-180
amyway就我知唔係多層,只係會員制同多買個折高d
以前有用佢個皮革cream其實唔錯,貴都唔算貴
不過家下網上宣傳成本仲低過用人啦
講真要比真係似保險多d囉,做個堆有d真係貪心既會好煩,但正常其實幾好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞