有冇人聽過安利amway呢間野?

446 回覆
66 Like 329 Dislike
大佬我講咗好多次
我冇買過亦都唔支持呢隻野 你唔好連登上腦喇
你柒左就潛啦好嗎, 覆人完全無內容都唔知你想點, 你唔只連登上腦, 直情無腦
戇鳩
我係就屋企有隻煲但就好少用,見你屌到地底泥咁咪叫你講多啲囉,講到自己不鏽鋼煲專家咁有撚用咩 講緊討論啊,你有屁就放,擺低粒膠笑人唔識買煲又真係幾有智慧
覆埋呢次, 真係煩又無內容  唔識駁就惱羞成怒人身攻擊
樓上講左咁多SPEC完全當睇唔到
論調同熱狗一樣, 我唔係撐熱狗呀, 我反對你地之嘛
睇返好似係你誤解咗我嘅回覆
咪就係你講完啲spec 我話你咁樣有內容先有得討論囉
你自己一嚟就想笑人哋係廢老叻唔切
係啦, 全部人都誤解你啦, 叻啦, 滿意啦
建議你同你媽傾一傾 睇下可唔可以要左佢層樓
你之後還唔還比佢係另一回事 上傳銷當之後賣埋樓去入貨比錢人洗
真係成個香港都有 呢d騙局玩極都唔厭
就算轉名比你/你媽都好 諗辦法保住層樓先啦
其實係無野,做水魚啫

既係一件一蚊既野賣10蚊

咁30年前既野係耐用,我記得我朋友屋企有個用咗20年既電器
其實咁多人講amway同亮碧C

有冇人聽過妮芙露(nefful)?
淨係知好襟用 未出世屋企就用緊而家套煲
冇問題繼續上連登喇
日日用?明火燒?
老豆日日煮餸用
試過煲撚到燶晒都冇事
你之後就成屋都係佢地啲產品 咩洗手液 洗潔精
已經有啦
用緊佢啲廚房煲,牙膏,濾水器
So far我覺得唔錯幾好用
其實你都唔需要經傳銷買,直接去佢嗰間舖頭買咪得囉
好似係喺油麻地?
個煲真係堅勁架
spec乜9
spec呢d用黎俾人睇嘅啫

宜家係好多人老母用左呢個煲煮左三十年飯用到宜家
仲駛乜拗
你話貴,呢個世界大把野貴
最緊要貴買平用,有買貴冇買錯
一個煲用足30年不如你答我咩價錢先ok?
老母話個煲試過n年前俾老豆煲燶餐成個燶晒
省返靚用到宜家,用足三十年
不過佢話有時會卜一聲
所以搞到我想買過個新嘅俾佢

至於其他貨我真係未用過唔知
可能冇用過嘅巴打睇到會覺得係打手
其他嘢唔知
但係個煲真係吹佢唔漲 係用到咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞