有冇人聽過安利amway呢間野?

446 回覆
66 Like 329 Dislike
幾好用
但建議自己開acc唔俾任何人賺
鑽石級係條team講緊幾百萬生意額一個月喎
訓係到都袋十幾廿萬,仲洗鬼返工
你愈屌佢只會愈反抗
嗰班人洗哂腦唔會聽得入耳
只有震撼教育由佢哋輸尻哂啲錢先識醒

利申屋企有個沉迷緊做傳銷
當日當值嘅DD會自動做咗你介紹人
真係要做傻仔買佢啲極掠水嘅產品建議就咁門市買
不過我都係搵其他替代品算
美國大撚把傳銷人地叫MLM
乜柒Younique啊Herbalife嗰啲
你同佢講買支水牙線俾佢,叫佢乖啲唔好咁痴線
我都識幾個
一開頭簽晒朋友親戚,買完必須品,揾唔到新人就會停左係到,最後索性揾工算
帶您家姐去驗下智商好喎
人哋好好架 每日返家樂坊協助啲下線建立團隊
下面出多幾個鑽石佢就真係乜都唔洗做
amyway無上下線家?
我唔知人地,但我買時好似係折價佢加我10零個%有人送到上門幾方便
我屋企人本身有正職仲要做得唔錯
係沉迷喺成班傳銷狗圍爐取暖 有存在感 歸屬感嘅氣氛裡面
佢都sell唔到嘢
但仲keep住食同出席嗰啲「課堂」
屋企人做緊,話過佢幾次唔聽我講

有冇amway實質仆街例子可以俾我屌到佢quit?
**一般人**
冇用
佢哋只會話「抹黑」「啲人做唔掂就唱衰」
我用緊水機 幾好 紫外光殺菌唔係度度都有
其他product唔
咁你見我地唔識就你講多啲 先質疑
日日去開下分享大會,幾努力,點成功就有錢袋真係好撚爽,不過人地就食頭水,後生就食尾水咁解姐
個個廿幾年已經做緊,後生就算啦,除左個兒科醫生外
你家姐都幾蠢
俾人呃咗一次都唔醒目
係呀
啲後生咪覺得有得撈
阿媽廿幾年前已經開始買amway d產品黎用,屋企d煲、洗衣粉、牙膏之類都係用amway野

只能講佢d野唔係唔好用,不過同價位好容易係市面上買到更好既
所以咪話舊同事 ,做咗3年就走
應該係amway 個邊搵得仲多, 變正職

咁我就唔熟咩鑽石條數要幾多啦,因佢又好少講又唔會sell我哋 (可能知我哋唔會去聽d垃圾講座)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞