有冇人聽過安利amway呢間野?

446 回覆
66 Like 329 Dislike
笑死 有條女好日唔搵我 一搵就問我有冇興趣了解下被動收入 跟住跟左佢上去家樂坊間野 聽撚完佢講個幾鐘我話翻去考慮下之後走撚左 條女仲問我考慮成點直接已讀左佢
Amway鑽石能量水咁出名都唔知 你快d幫佢買多份啦

鑽石級會員
買樓又買車又移民
嗰三份二俾上面逐層逐層食佣同資助佢哋去遊輪旅行架嘛
我覺得自己做就算
輸自己啲錢當買教訓
但成撚日搞尻屋企人嗰啲正仆街
咁撚掂自己去搵客啦
推到你班傳銷狗睇到
唔好啦 搞自己屋企人好啦 唔好搞鳩埋我哋呢啲唔關事嘅小市民
仲要覺得自己買得好worth
去門市買其實同你去超市買野冇咩分別
不過會有人sell你做會員 你唔做都買得不過貴d
同埋傳銷個邊d人成日會過黎開會
但係依家門市好似執晒

利申: 好耐以前做過門市既執倉仔 成日偷食佢地d supplement

btw,佢女嚟,但唔靚又冇身材
有時真係諗唔明,可能真係靠把口
我可以幫樓主家姐性交轉運
以傳銷黎講,淨係買野呢間係ok嘅(計買黎用計)。
南極探測隊人哋鳩up啲你冇辦法查證嘅嘢信到咁
人哋一條science team仲用你個啲濕鳩低端產品?
高密度活性碳濾心
透過特殊熱化程序將碳活性化,製造出數千孔洞,能夠過濾160種以上、小至0.2微米的有害污染物,包括鉛、汞、石棉、揮發性有機化合物(VOCs)等,同時保留食水中對人體有益的礦物質,如鈣、鎂等。
高能量紫外光燈管

七千幾銀得活性炭同紫外光咋
明嘅就明,唔講太多廢事教精啲傻仔
喂 咪當連登水魚集中區啦 個個都好似你咁弱智咩
依家GOOGLE咁方便, 材料技術查下啦, 唔好仲停留係30年前被人呃既階段

不鏽鋼 越多層 越襟用 越重
AMWAY就係30年前既技術, 多層不鏽鋼 , 所以襟用 重, 難洗

其他新材料技術優缺點自己對比下再揀個岩用既煲啦

耐用同價錢比就真係好無謂, 你咁Q 貴 我一年換一個平煲仲健康仲乾淨衛生

哩間野仲早過LB

可能你家姐未出世已經有
做護士?
其他嘢就算鳩數
但老老柒柒,佢部水機係幾正
次次amway post啲信徒就會岀黎就啲乜乜煲好襟用,啲乜乜丸食左又好精神
我無研究過function
其實我係想講飲落嘅口感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞