有冇人聽過安利amway呢間野?

446 回覆
66 Like 329 Dislike
笑到仆街
我買個煲唔同我講物料唔講傳熱唔講煮成點,走嚟同我講襟用
我開博物館買個煲返嚟擺?
見到呢一句 又知佢係amway 狗 而家啲amway狗成鳩日都搵呢句黎宣傳 又整咩9餸1湯 無水火鍋
條友穿晒煲
我都係禁,我有一次明明返咗香港1星期,之後話約左幾個friend 見下,之後上到去見到只有我一個,我就知大鑊
可以格硬蒸熟D野同焗熟D野就可以取代蒸焗爐

我搵兩隻鐵碟都得啦, 煲都慳返
原來咁多會員

個煲日日都有用

佢其實個系列好多隻。

10升煲到600ml都有。應該有6,7隻

我用開得最細果兩隻。其他都係櫃桶到應該留比子孫用
其實AMWAY 從來無迫人買, 就算JOIN 佢個MENBER 都係100...
我都食緊AMWAY D 補品, 貴真係好貴, 但1個月後真係精神左好多
81KG --> 73KG 1個月多D
至於搵唔搵$$ 個D 都係另一樣野, 同AMWAY 無咩關係
總知買AMWAY 野同傳銷個D 並無關係
應該咁講 AMWAY 同傳銷係有關係
但買AMWAY 用 同傳銷就無關係
我有我用, 佢有佢sell (利申, 無俾人sell 做傳銷)
最近俾條友係咁sell amway 又清潔用品又乜乜物物明明都無咩興趣仲不斷講 勁撚煩
非常認同,好多都係因為健康問題而去食健康餐或者supplements,而且從來都唔會逼人入會買野, 自由度極高。就算買完唔中意,90日內無條件都可以即時退貨。
差咁遠,amway淨講產品都好好多啦
啱啊,自己用緊d產品覺得好嘅咪做end user,想介紹比其他人嘅咪做直銷商。其實都係個人選擇嚟,無需咁大怨氣
成家做哂水魚都仲沾沾自喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞