有冇人聽過安利amway呢間野?

446 回覆
66 Like 329 Dislike
而家完整一套煲要7千幾蚊
冇腦既話,幾多次都係會中
秒撚左
你咪老鼠屎囉
80年代出過電視廣告
「你呢隻xxx幾好喎,喺邊度買㗎?」
「街冇㗎,你去搵amway傳銷商吖」
細細個嗰陣都未聽過咩叫傳銷商,所以次次播我都聽唔明佢話搵乜
amway與你,友情誰可比
推到上熱門
記得當年考完Dse 比中同呃過上去
一開始話做咩生意 上到去就知懶野
上到去講自己d產品幾好幾好 好多人買
之後join會員又有折 介紹人又有錢分
聽到都知咩事 好彩自己定力夠 冇on99入會
同佢講考慮下先 掉頭就走
我個中同講話咩想賺被動收入 去旅行

好景不常 最近我媽唔知又玩咩傳銷
買咩瘦身褲 瘦身衫 成千蚊條 仲要大陸牌子
原本都冇留意 直到佢係咁話咩叫邊個邊個一齊買 咩有錢分先知
聽到之後即刻屌佢 佢駁唔到
之前同我講d錢佢既 鐘意點洗就點洗
癡L線
仲有人蔘粉傳銷都係好on9
d呀婆中招冇野講 後生中招得2種
一係弱智 一係黑心
仲衰過保險
推,聽過讀緊醫嘅fd講有個醫科生喺amway比人洗左腦做傳銷仲係咁氹其他醫科生上去買野
條友仲要搞到留左一年級
佢哋好興話自己唔係傳銷係直銷
成日笑9打工嘅人
財務自由萬歲
一9樣
我覺得做nu skin班友仲癲過amway
成日係到講咩被動被動
成日都覺得呢啲公司出現就係睇吓邊啲戇鳩要交智商稅
信咁樣做生意會發達會財務自由咪去囉
其實石器時代啲遺物都仲用得㗎 用石頭出糧份糧可以天長地久添
TR 90
我都系,佢仲話自己系資深組
一隻煲做晒焗同蒸
已經頂晒成部蒸焗爐

你隻生鐵鑊除左炒下野,仲做到d乜?
功能已經唔同
再者你隻生鐵鑊可唔可以乜都唔落就咁齋燒?

冇人叫你買晒成套
一隻啱size嘅就夠用

你地都真係幾好野
從來冇人支持過amway個銷售手法

只係講下佢隻煲又真係幾好用
都要起晒槓咁當人打手

你求祈google下amway煲
大把人咁多年都係對個煲一面倒正評啦
真係咁多打手咩
Amway垃撚圾黎
講平去iHerb買好過啦屌
試過iHerb買野兩日就到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞