有冇人聽過安利amway呢間野?

446 回覆
66 Like 329 Dislike
三十年前我老母買晒全set
俾我老豆屌足成個禮拜
但套煲仲用梗
問下佢維他命個 coating 先啦
想買佢啲益生菌
唔貴4 5倍 上面啲人點賺錢 想平用就要氹啲家人朋友一齊買 再氹你啲家人朋友氹佢啲家人朋友買 等你做得高級啲 就可以免費用甚至賺錢
我都賺夠 想搵大家一齊賺
死啦,我家姐岩岩覆我,我覺得佢似俾人洗咗腦

「好的東西我是會用的,而且又環保,為了自己的身體,為了地球,為了下一代,一定要用環保的。」

是咪我點講都無用了
樓豬記得努力賺多d錢幫屋企人還債同埋養老母
呢啲傳銷都月經嚟
係連登search amway好似有苦主集中po
受騙的那個比騙徒更混帳
安利就係傳銷既代名詞

基本勁出名
之前有個師奶同事,每個都問

我join左amway會員呀,買野有折,我帶你去分店睇下有冇野買?

結果冇人落踏
RAP 為咗地球 為咗下一代 都係叫佢唔好生下一代啦
佢啲嘢唔錯的,係貴到hihi 濾水器幾多人用,半年換支濾芯幾千蚊,痴撚線
唔好理佢
照喺iherb自己買返
由佢啦
安利至少唔駛入貨,蝕都係有限錢嘅
佢最多遲啲拎部濾水機空氣清新機同皇后煲返黎用啫
個不鏽鋼煲 我阿媽當係寶
但10幾年都無爛過
安利63億活性益菌 30包 358蚊
Iherb 1000億 30粒 218蚊
你家姐好快可以財務自由
已經有部濾水器了
我屋企幾套amway煲都係30年,最多都淨係換煲蓋粒的

講耐用真係耐用。
叫佢加油 做鑽石
遲啲會有部空氣清新機同埋沖涼用濾水器
邊有半年咁短,用到一年㗎
不過條濾心連紫外光真係堅貴
裝套3M都無咁嬲
認真講多句
amway d product 係好多都唔錯既...環保亦都係 amway d清潔用品南極探測隊都有用...如果你驚你家姐中伏定點 你可以了解清楚先...唔想了解咪當佢9 up

至於 直銷呢個手法好壞就見人見智 係高登/連登一定個個都話老鼠會咩層壓式咁...如果真係咁犯法香港一早拉左...其實個做法係類似賣保險只係佢係賣產品咁...所以咪咁多人咁反感 當然同保險一樣都總會有老鼠屎

你點做就你決定啦
家姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞