[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
其實真係無可能佢會覆private message
99%係單向佢mass message冚世界
所以佢個下諗到乜就講乜而唔係回應你/其他subscribers嘅message就會出現9唔搭8嘅情況
佢都未必見到大家嘅messages
而所有subscribe佢嘅就會同一時間收到同一條銀優mass message
利申bubble用家
唔再出嘅野,呢個價接受到!
咁我睇返哂佢啲回覆,
就似係揀message黎覆嘅....
當係Vlive 咁,但冇畫面...
如果以少瑕嚟講佢的確最平, 其他所見起碼貴幾千円
同埋眼見好多時都唔係支燈爛, 而係個黑色外蓋花裂
所以如果下年無咗vlive都唔知佢地點做直播
湯巴, 咁湯太之前有無入到一、二代手燈?
唉!我就係想知直播點算!!!
之前睇報導Vlive母公司好似入咗股Weverse間母公司, 所以出年先摺柒Vlive避免競爭
韓國啲中小公司見勢所以轉場去U app費時到時俾Weverse控制成個平台變咗俾人控制咗收入吧
不過U app再唔搞好佢遲早啲公司都要焗住回流返去Weverse, 令到Weverse同Hybe只會獨大
話說阿嫂用咩登入?
我買唔到野!!
佢搵代購
我登入都買唔到、要日本電話認證!
有冇相熟介紹??
我得相熟韓國代購!
無 我地係台灣
你問下個相熟韓國代購有無介紹

我用左佢本身果個代購!
buyee本身都大㗎, 佢母公司tenso好似係樂天嘅官方集運公司嚟
BTW, 車絲你有無入埋支手燈?
冇入呀,入埋要洗$2000
依家仲係月頭,不了...
月尾佢仲未俾人買先再俾錢!
呢隻貴左一倍!
未知買唔買到返黎....
錢就俾左,唔知佢係咪即Hold俾我!
炒到萬2少癲
一個Double
隻貓好正
應該牙彬嚟
因為成團得佢一個用Android
文彬把聲黎....
佢養咁多隻架咩??
最平喇,一萬果啲俾人掃哂!
好痴線!!
我唔理啦,如果佢遲啲再出!
我掃埋另外果5隻!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞