[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
又劇透? 下面 (上面)個post?

叫ROHA記住3樣嘢
1. 역순 逆順
2. 부산 釜山
3. 팬카페 Fans Cafe
釜山、fans cafe?
有咩嘢玄機?
佢係因為上次U記講話唔知接受啲咩挑戰?
所以先跳繩?
牙彬啲劇透永遠都係出結果先知佢UP乜鳩
好似話佢跳唔到繩就COVER跳舞上YT
唯有等多一陣啦咁
睇緊條片都話佢地表演件衫好焗同黐身㗎喇, 一表演完個個都即刻換番背心呀陰公
佢地正式錄之前原來仲要排多次? 排嗰時着住嗰件印咗名嘅背心驚工作人員唔認得邊個打邊個? 究竟佢地一共要跳幾多次?
仲有隻翠翠攬住條柱嗰度咩事
膠皮實熱到仆街
排一次錄一次應該最基本
名牌背心係畀導演認人名
日日影咁多團 邊會記得你邊個打邊個
翠翠攬柱係上次Knock嗰陣
問佢有無信心頂到下次CB
https://youtu.be/nDBHTwtX4Jk?t=613
咁犀利, 隻翠翠真係頂得到今次cb仲要佢地用番同一間房
更正番, 原來隻嘢係喺飯堂裡面
我都睇到!!
起碼5次以上!
好痴線!!
很好!!
無錯, 佢個人性格真係好好
俗語話三歲定八十, 喺中學時期都咁好人相信大個咗嘅銀優都唔會差得去邊
原來有用下腦先劇透
我成日覺得牙彬又係蠢蠢地冇乜腦呆下呆下咁
仲以為佢啲劇透會似Tom Holland咁想爆就爆
大家覺得買唔買in out好好糾結
唔齊六個人 但係唔買又唔知點咁
G market而家又好平218齊兩本仲有特典同海報
到底買唔買好 糾結咗成個鐘
如果call絲覺得收到個時嘅開心係值得 而呢筆錢洗左唔會對自己做成太大影響就去馬啦
你花成個鐘嘅精神同糾結已經值番個200蚊
(利申 啲friends成日都話我說到佢地洗錢)
我買左!因為太平喇!!
買啦!!買啦!買啦!

今朝問左!佢話確認係成功左!
依家我set埋daum ID ....
應該開到第五期吧!!
但cafe仲未批我申請.....
又好似幾合理又要洗錢
好 買呀!有人一齊買 啲錢都去得快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞