[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
笑死我
佢地果個apps啲綜藝幾時有得睇......
邊個?
依個嘅話20號
https://twitter.com/uplusidollive/status/1394186028424912897

U記個新團綜就逢星期一更新一集
啊20號先有....
U記今日睇左......
等我今晚返屋企搞埋佢先
BTW, 你地之前買隻starlight出咗貨未?
我今日收到email話已經出貨
但係如果佢已經出貨我係咪唔可以再夾單嚟減運費?
阿產真係識兜生意

我出左貨喇,但我見佢話SF做唔到全球夾單.....
但我兩隻starlight夾左...
唔知運送會唔會出問題...
因為之前睇唔到SF唔得!
咁奇怪, 係咪要用番GM個訂單編號同SF申請先得㗎?
想問下會唔會有中字 好期待
因為U記團綜要畀錢先有得睇
支那嗰邊啲中字站都好似話版權問題唔做得
同埋個APP有提供英文同日文字幕
所以應該唔會有中字
支那嗰邊幾時開始擔心版權問題㗎
學翠翠嘛
龍門任擺
千年殺煎煎先

吓。。等我仲大安指意等中字
咁我睇黎都要課金
有無課金教學
入APP 右上角最左邊粒Store
入到就有晒價錢
月費計嘅
最平就淨Mermbership 好似廿幾蚊HKD一個員ONLY
已經可以睇晒U記所有Radio同綜藝(包括其他團)

Private Ticket就1張指定1個團嘅1位成員
咁Private Ticket包乜嘢?
1:【真人】課金先收到嘅Message
係佢一個人對晒咁多個課咗金嘅ROHA 名會打咗你個名係功能嚟
你都可以同返佢講嘢 但佢應唔應 覆唔覆就另一回事
但真係真人嚟
(但其實佢地一講嘢 Twitter就一堆Cap圖+翻譯)

2:【AI】人工AI聲打畀你 你每日可以預約定佢因為咩事打畀你
暫時有5種
Greeting
Cheer
Good Morning
Good Night
Birthday

但聽完覺得好恐怖
啱啱先發現豬market coupon係逐個item計
仲以為一間鋪一張單計
What is 翠翠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞