[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我要短短短裙
其實只要有恆心就得, 得閒去行下山都可以減下
當然最主要係日常飲食要節制啦
我呢方便無咩恆心
我一讀書考試就會瘦
睇來要搵啲書讀下
有時覺得男仲勤力
我已經唔算勤力喇, 不過靠日常行路同之前去行山, 仲有控制食量減咋
講起短短短
醒起有次VLIVE牙彬條褲太短
之後拎咗個紙皮箱遮住

最後牙真頂唔順拎咗件T恤出嚟畀佢當圍裙咁著
笑死
Sanha完全冇感覺
啊真個樣好似有啲唔自在
牙產心諗有咩未見過
牙彬未拎紙皮箱之前已經左遮右遮咗十幾分鐘
點知拎個紙皮箱
依SET Fans製公仔好似仲好賣過ROROHA
https://twitter.com/mkong_r/status/1392833493193740289
阿彬使唔使咁怕醜呀, 個大脾咁白又無露底又唔係唔俾得人睇

點解搞咁耐都未出另外果3個?
似唔會出

湯巴,我想問點解我想開Email果格會咁樣?
係咪因為我登入嘅Email係用KakaoTalk 嘅Email...
而唔係Daum Email 所以會咁??
咁如果申請五期,我用返KakaoTalk Email得唔得?
定要新開個DaumCafe Email?Thank you
依家好似要實名
有台灣ROHA寫咗個教學
你可以試下
https://www.dcard.tw/f/entertainer/p/235875600
其實我都只係想申請秒五期會員...
要份入會禮.....都要搞咁多架?
第五期
之前無咁煩
但依家Kakao+duam合拼咗,加上要搞認證
咁我拿拿聲搞返個認證,升返上正會員先!
有咩唔明可唔可以再問你呀?
當然,任問
因為我見自己個AC係cafe係可以出post....
咁姐係其實只要升左做正會員....
就應該買到第五期會藉吧?
好撚靚喎呢幾條女!有個個口好大個位 好似叫 車妹豬? 靚到揼一聲!
總之就係批完你做準會員 再買五期 填啱嘢就會升做AROHA
咁鬼姣呢幾個妹豬!!!
咁我首先做左實名認證先....
再填升lv 表.....
我想問,音源認證用apple music得唔得?
定要用genie,melon,spotify ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞