[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
我仲想睇多d Rocky唱歌
唔係 另一個APP嘅網綜嚟
仲以為又係要dl 個新apps先睇到!
真係要DL另一個APP睇 無記錯仲要用VPN
我都係!!好想再聽佢唱多啲!!
想聽佢唱慢歌,舒情歌!
咁麻煩呀!!
鎖區係咁
不過應該會有ROHA CAP出嚟返上Youtube
支那嗰邊有中首站出下中字
咁我唯有等支那B站!
無咩事唔好上日本個mercari
我老婆買到癲咗
Rocky蒙面歌王訪談翻譯:
https://twitter.com/ALL_ABOUT_ROCKY/status/1391335714067947520
Q:聽說一直在等待蒙面歌王的邀請嗎?
因為夢想成為多才多藝的萬能藝人
rap也在認真學習認真在做也認真在作曲
帶著想要給大家展現“唱歌的Rocky”的心情來了
對人們來說ASTRO好像被大家熟知了
但大家好像不太記得Rocky這個名字
像這樣能來到這樣一個沒有偏見的舞台
哪怕是1秒也想告訴大家Rocky這個名字

專家點評:
剛剛唱iu的歌石頭已經能達到主唱的水平
能感覺到你的野心,但不是單純的野心
是想要成為萬能藝人有計劃的野心
唱歌的實力也像梁耀碩那樣
應該能成為成長性的主唱
rocky的聲音充滿了可能性

Q:多才多藝的石頭的夢想是?
這次我們ASTRO回歸了
希望大家多多關注ASTRO
而且希望可以像有名的歌手那樣
站在super bowl表演舞台
翻譯來源:https://weibo.com/1831127035/KeGQeodpD
依家上!!有咩買!!
有錢無嘢買唔到
我地阿石真係好叻!
加油呀!你得架!!!
我見呢個好少損傷!!
可接受喎!!

一代炒到咁
但係炒到千幾蚊喎
得到蒙面歌王專家評審嘅認證希望阿石嚟緊發展會越嚟越好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞