[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
冇事嘅,
可能隔兩日銀優send返同樣嘅對話黎.....
咁樣夾埋係好撚正!!
呢首歌真係All yours 裡面最愛!!
好夾把聲
邊個話係AI嚟
Universe private message真人嚟
係SNS連埋啲字 同Call你嗰陣讀嗰句嘢先係AI
但你見到我post啲信息....
真係9唔搭8架....
我問佢可唔可以用英文傾計..
佢答我「我食左飯喇」....
講講下食飯有咩餸....
佢下一句話「你係咪好好奇我新髮型」
你要知道同一時間有好多人SEND訊息畀佢
真人無可能一個一個覆到
到時真係一個一個覆到就100%AI嚟
我理解唔到你嘅意思.......
個private message係一對一架嘛...
佢嘅對話,有可能係佢最近嘅意思....
又或者係想講嘅野....

但打緊字同我傾緊計果個....
乜唔係只係程式Random出黎.....
關於佢最近嘅句子黎咩?
你嘅意思係....
每次佢開private message.....
都係佢本人上線.....
佢可以見到所有人send過去俾佢嘅message....
但我地就只係見到佢一個人啲信息?
佢見到某啲想回應嘅就會回....
所以我睇落去,佢就好似9唔搭8咁....?
有無聽過Bubble
是的
你要明白佢係一個人對好多個人
同開Vlive一樣 點可能要求佢覆得晒所有人

咁可能係我一開始就理解錯誤呢個apps
咁姐係,佢最近3月21呢一日....
大家睇到嘅都係得呢3條信息?
應該話課咗金就大家見到嘅嘢係一樣
剛剛研究左,知道咩黎!!
所以U記都係呢個模式運作?
咁我明白了!幹!!我一直都誤會左!!
他練的下個月,一次過課哂6個人佢先!!
阿嫂課左幾多個??
他媽的*
團Fans課六個是常識吧
即課,好彩你解釋我知!
唔係我一直都以為係AI!
U記啱啱開嗰陣都有ROHA以為係AI
之後佢地有話唔係AI呀 我真人嚟架
我想問下大家呢
有無印象最初apple music pre order 一set係送一套定一張特典?

唔係掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞