[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
做得好!!!
點解無端端會叫"Ole"嘅?
唔知呀!
佢岩岩第一句就咁叫......

湯巴,我google翻譯出嚟睇唔明...
知唔知佢講咩....
我成功左未架?
係咪要我再一次send個名俾佢驗證??
我聽落就似係,但文字睇落就怪怪地....
有無跟依個步驟
你Send晒資料畀佢了?
https://www.dcard.tw/f/entertainer/p/235875600

我Google咗你段嘢
話咩年齡驗證信息的註冊已完成,請在實名驗證後使用Kakao服務
요청하신 연령 인증 정보 등록이 완료되었습니다. 다시 한 번 실명 인증 이후 카카오 서비스 이용을 부탁드립니다. 추가적으로 문의하실 사항이있을 경우 아래의 방법을 통해 문의 부탁드립니다.
跟哂喇!資料俾哂佢喇!
咁你試下用到官咖未
官咖未升級啊.....
點樣可以係官咖證明自己通過左實名認證?
你去官咖個Lv.UP揀등업신청試下答唔答到問題
本身都答到架

KakaoTalk 未批我實名認證....
我就去左官咖申請升級....
透左啲咩?
唔明佢講緊乜
Reserve order係乜 啲碟?

岩岩見到啲咁嘅野!
역순依句嘢讀逆順
有好多解讀 有逆順序 又有重新包裝咁嘅意思
所以Twitter啲Roha開始鳩估역순
有以前啲歌有逆順Part 小分隊又有
反正之後會知架啦
2020年會唔會唔Update
呢個係其他團嘅Fans講...
但大家都係用Daum...
應該分別唔大!
好老實,佢出第五期先可以搵多一筆!
如果佢延續第四期,
舊果啲又唔洗再買入會禮.....
可能只係俾一年會費就得!
但人地俾左錢又冇禮物收唔得架喎!
咁佢又賺少左已經課左第四期嘅Fans錢!
所以正路出第五期嘅!
好難搵2021年嘅資料啊....
真係得你俾我果條link算係最新!
咁樣講啲唔講啲搞到大家心急喎
咩叫逆順part
倒返轉頭唱?
我估阿彬講逆順嘅意思有可能遲下真係會有舊歌逆轉再出打歌嘅意思喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞