[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Apple music有ROHA試過得
你有咩就用咩試咗先
反正唔得咪再申再批
原來要用呢啲呀, 我之前剩係用youtube唔怪得唔批啦

姐係點?我係咪唔洗再申請daum?
我睇返佢地第四期申請要用Daum ID
但問題係依家佢同Kakao Talk合併左...
咁我到時要填Daum ID咁點算....
合併左就冇左Daum ID呢樣野......
合拼咗嘛
總之依家KaKao=Daum ID
車....仲以為又要再申請同搞合併.....
姐係爭個實名認證未做姐.....
嚇死寶寶了!
其實唔難
因為我個ac係3月申請....
所以果陣已經係可以用kakao登入Daum....
我一直都係諗緊要點樣搵個Daum ID出黎!
咁依家姐係登入kakapo個Email就係Daum ID...
聽朝9點起身搵客服搞左佢....
再順便申請埋升級會員!

搞掂,等覆!!
祝成功
咁多簽售又特典
今次真係賺到fatfat
臨尾一水
留名等睇新團
F社賺錢還賺錢, 最緊要分番足俾六星呀
STARPASS個投票贏咗
所以用ASTRO名義捐錢
https://twitter.com/STARPASS_Global/status/1393101498943381508
彬尼咩事....
U記 message第一句叫누나!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞