[AROHA] ASTRO 討論區(5) - 期待新團綜繼續派膠 牙優新戲拍攝順利

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
副鏡好似係文彬架
不過牙產都有好深近視
佢哋好似個個都有近視?
好似要服21定22個月?
如果22年頭入去出番嚟23年尾, 到時已經完約 (合約23年2月完)
講真, 預咗心理準備佢地唔會續約
只係希望佢地好聚好散, 將來就算無得重組都仍然可以保持友好, 私下可以聚舊都好呀
雖然係有假放, 但係放假期間好似唔可以做商業活動啵
BTW, 其實當兵除咗開頭訓練嗰陣作息時間可能仲好過做練習生訓練同偶像工作嗰陣
係架,只係當兵嘅時期...
唔可以做呢啲活動!
但係開頭幾個月訓練完,
睇下派去當咩兵啦.....
基本上可以休息嘅時間多好多!
近年出名嘅公益兵除咗伯賢就得李敏鎬, 後者好似因為曾經出過車禍腳受過傷所以先做到公益兵
同埋都係呀, 宜家當兵好食好住, 作息時間又好, 好多藝人當完兵出嚟都増咗磅
93line正常最遲出年生日之前要入晒伍, 其實以咁嘅準則94line嘅大哥最遲係咪都可以拖到23年2月完約嗰陣先至入伍?
除咗銀優嘅發音係正常之外
我以前曾經有鐘意過一排李敏鎬...
入埋佢Fans club添.....
都係為左份入會禮....
佢果次炒車都好多年前....
果陣醫生講到係未必行得返!
好彩最後佢都捱到今時今日!
已經係好紅嘅男神!
我見佢地全部都好似有帶con上台, 仲以為只係大眼仔望落對眼醒神啲𠻹
已知阿優、阿彬肯定有近視, 阿產都似有?
大哥、隊長同阿石就唔肯定
係呀, 除咗大時大節, 好似有時仲可以申請特別休假
相對平時工作排練肯定無咁辛苦
無錯, 李敏鎬人係的確好紅
可惜係佢自從繼承者之後都無乜代表作, 同埋似乎仲係轉型唔成
希望銀優未來唔會好似佢咁
其實佢套 The King 都好撚好睇...
只係佢穿越劇,好多位要自己補腦先睇得明!
但韓國人偏向鐘意睇啲唔洗用腦嘅劇集!
所以套劇係韓國收視唔算好!
但套劇係國外好撚紅!
果期Netflix 係長霸住第一!
我自己覺得幾好睇!
呢個真都有9.9成唔會續比着係我都走啦
只係希望佢哋可以一直咁fd得閒聚下
影下相比我哋睇就心滿意足
我會好掛住佢哋一齊唱歌
仲有同roha一齊打榜嘅日子架
牙產成日打機應該都有近視
發音其實jinjin都唔差
最好笑就係牙俊同牙產
牙石就淨係識omg
牙產細個已經帶眼鏡個樣好好笑
佢個鼻係幾時開始唔同咗?
其實你地唔講都唔太覺
係 純粹係伯伯講錯
跟住個個韓國人拎嚟玩 之後韓星又拎嚟玩
前排仲有人搵咗個伯伯做視像訪問 佢話嗰陣講錯嘢 多謝各位仲記得
16年出道做過訪問
全團近視
https://www.instagram.com/p/Bzu3OizhDys/

20年有個日本訪問 牙優副眼鏡都幾厚
https://youtu.be/c29FcHa7ODM
中字
https://www.bilibili.com/video/BV19E411w7YH
牙俊講呢句嘢個手勢show晒啲手指出嚟
好好睇
我記得銀優喺下面個訪問講佢近視0.2, 我上網睇番原來都成450-500度, 都算中度近視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞