輕小說 & 漫畫綜合討論區(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
原來咁用, THANKS
足球騎士成55集,不過感覺上一般
快則一兩日
慢則一星期
個人對每個出版社印象

角川:冇野送,電子實體同步,成日出特別版書
尖端:首刷有野送, 冇咩書
東立: BL
青文:
好彩D咩特別版我都冇咩興趣
我都係近期先用BW, 好方便, IPAD,電腦可以輕鬆睇晒
BW 漫畫有折個時好鬼平
真係超平, 買左返黎儲都抵
輕小說我都係等有折有點數UP果陣後追買返
尖端感覺係開始少做輕小說了
比起以前代理數量少咗好多
不過都好嘅,免得代理到中途斷尾

東立輕小説唔知點解唔多做電子書
唔知係冇去傾電子版權定點

角川係哩方面就算積極,始終自己帶住bookwalker平台,有得電子都會出
差唔多12點了, 唔知會唔會出新既優惠
日本BW真係好多漫畫想睇
弱虫ペダル , 呢本中文真係慢到, 漢化又唔係集集有
瞓啦 啱啱先22倍完 應該冇咁快
角川: 最齊電子版, 會同步甚至早出
尖端: 近年啱睇既少咗好多
東立: 好多書無電子版, 一係就遲好多先出, 唔好賣就斷既仆街
青文: 代理好多冷門書, 但係斷尾王中王
未來數位: 成人書, 台產書
尖端都斷
好似只有角川冇斷
東立 5月14日 新書
超好康消息不能只有角角知!BOOKWALKER要來大方贈送「#台灣角川」🎁 #限定專屬優惠券~
消費滿$31就能折$30!新會員還能直接先79折,超殺!!
還沒體驗過最棒的電子書平台的,還有想看的作品但沒空間收的,趁這個機會使用一波準沒錯!
👉現在註冊馬上享優惠:https://bit.ly/3tJk0bS
#貼心提醒:
♦單筆訂單限使用一次,一個會員帳號僅能領取一張
♦結帳金額指扣除各類優惠後實際支付金額
♦優惠券領取、使用期間:2021/5/14~5/17,手刀快搶啦!
不是人類又怎樣?
非人漫畫.輕小說主題展
參展作品79折
至2021/05/31止
再加30元折

https://www.bookwalker.com.tw/mobile/product/79077
尖端根本冇心做輕小說
佢心情好就出一本 唔好就即斷 已經唔係好賣既問題
垃圾中既垃圾
東立 6月
[情報] BOOKWALKER各出版社30元折價券
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1620980708.A.310.html

今次收收埋埋
每間出版社買左1本漫畫..
d/art 平咗都好貴
30倍抵啲
冇睇開呢D書
我都係GOOGLE左先知係出版D咩書
因版權問題,
您所在的地區
無法購買此書籍。

呢D漫畫係咪冇方法可以買架啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞