輕小說 & 漫畫綜合討論區(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
城木翼和天海七渡是訂下婚約的青梅竹馬,

隨著七渡搬家,兩人之間也斷了聯繫。
五年後的春天,翼決定進入七渡就讀的高中再序前緣,然而七渡身邊有了要好的朋友──外貌出眾的辣妹‧地葉麗奈!?

青梅竹馬這次能否反殺天降女孩呢?以下就來看看試閱文吧!

https://tonglinv.pixnet.net/blog/post/230980744-9%e6%9c%88%e6%96%b0%e6%9b%b8%e8%a9%a6%e9%96%b1%e3%80%8c%e7%84%a1%e6%b3%95%e6%94%be%e6%a3%84%e4%bd%a0%e7%9a%84%e5%89%8d%e6%9c%aa%e5%a9%9a%e5%a6%bb%e5%b0%b1%e4%b8%8d%e8%a1%8c
唔知辣妹咩樣
唔知點解 第3話已經有3個人
冇睇 唔好問
BW 平漫畫 真係好正
又補完 學園孤島
等出多幾集先算, 好多書未睇
呢家睇梗最強魔法師的隱遁計畫
不過睇落都好一般咁
太多書排緊隊
買少咗本 青梅竹馬絕對不會輸的戀愛喜劇 (3)
都唔知
睇到小說2進度嘅動畫 先諗起三出咗未
我都買晒3集, 都唔知幾時先有時間睇
我成日睇睇下新書, 又會想睇返舊書重溫下
你咁樣有排睇
10幾本嗰啲點算
呢家用左1個星期先睇左3集
盡量唔諗其他舊書住
證明唔夠吸引力
其實都係
暫時我睇得最多係OVERLORD/龍王的工作/實力至上
呢3套, 我諗我睇左都有4-5次
實教睇咗咁多次
我都係得兩次
實教真係好好睇
仲有天才王子的赤字國家重生術
呢D鬥智既都好好睇
唔知仲有D咩書係呢一類
推薦無職
睇左,但我覺得一般
ESJ玩完,得番「原創」。我轉去睇 真白萌
https://masiro.me/admin
無計,以前係百度貼吧睇,但經常刪貼,跟住先轉去ESJ / 真白萌。依家剩番冇幾多個網站更新又快又多。當然,如果經濟條件許可,建議去買 實體書 / 電子書,要支持作者先寫到落去。
我係Bookwalker都買唔少,但佢個app真係麻麻
龍王同實教真心正
可惜龍王比疫情影響應該有排拖
唔買書出版社就斷尾/拖你一年以上先出一本(O
有冇人可以俾啲建議我
小弟睇曬無職 睇緊實力至上
有幾套都有興趣 都有睇動畫
地下城
史萊姆
魔禁
應該邊套入手好
利申 中文閱讀偏差
轉生屎來母輕鬆睇唔駛用腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞