輕小說 & 漫畫綜合討論區(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
更正,係啲女衝去攬男豬
其實我唔介意佢寫到個世界觀好大
感覺佢太多嘢想寫,結果每邊寫少少,兩頭唔到岸
你寫一集淨攬女都冇咁嬲...
有啲位感覺會好睇嘅,佢幾句就帶過咗
然後有時仲又加啲新伏筆分散咗個注意

總之希望佢生生性性,有生之年完咗白之王篇
之後可以向主線努力下
事到如今已經對白之王冇乜期望
啲期待感已經被時間沖淡晒
快用你無敵的心念想想辦法吧

尖端五折書 一同服用 效果更佳
用hkd 16 就可以試下睇 弱角友崎同學(01)

https://www.bookwalker.com.tw/mobile/product/54399
東立BW 新書

俺妹同果青睇啦,真係算係唔錯

打工魔王棄左了,知道左結局,廢事買
睇完了
隻豬係腳膠 (動物睇野會睇到腳先)

劇透:
台灣東販 BW 新書

很多實用書
好事多磨,
百合故事...真係語帶相關...
東立 7月新書

申利: 只睇咗動畫

天使大人
BW 仲係1
東立 6月21日 新書
東立小説電子書真係等等等等等...
人氣低少少的已經唔洗諗出
人氣高的都要等到天荒地老
千歲同學都未有電子,唔知遲下會唔會出

雖然鄰家天使收咗實體,都想收埋電子
仲未計埋得唔好嗰啲 就腰斬唔出
東立
角川 7月新書
角川 6月23日 新書
Book Walker電子書 · 37m ·

#下架通知
剛剛出版社來通知這兩部作品即將授權到期
預計在6/30下架
有在觀望這兩部作品的讀者記得在6/30前購買喔!
之後就買不到了除非再有出版社去談授權
小編建議可以在明天後天買(因為有全館多冊最低66折
《奇想之國》
👉https://www.bookwalker.com.tw/search?series=7978
《BIOMEGA 生化禁區 》
👉https://www.bookwalker.com.tw/search?series=12298

小編建議可以在明天後天買(因為有全館多冊最低66折
台角話安全問題唔出電子書住...
但係總令人覺得佢只係學埋東立D衰野, 谷實書先再出電子書...
應該唔會嘅佢嘅官網都仲未好返, 好似話中咗D黑客勒索定係. 總之有排攪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞