試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
仲有走果陣個水杯唔倒水等事蹟,搞到管理員腎仔要出通告
實名制嘅禍首

唔知遲啲會唔會有條片係《管理賢大戰垃圾倫》/《實名風暴》
唔知今晚阿修會唔會再開live玩village
乜撚嘢寵物先?邊類型寵物先?點撚解係寵物先?
啱啱喺fb group睇到有個post講連登,講到連登十惡不赦咁,原來一條友就代表所有連登仔立場重要條友係引戰狗嚟根本班友就一竿打一船人,我哋班死忠們情何以堪

根本班撚樣就葡萄自己係facebook youtube講野無迴響
又無兩登AC
公海班兒登仔反社會逢紅必反係事實
集中PO唔會嘩眾取寵 但出面班柒頭就會
自然好難怪街外人咁睇
同時應該慶幸兒登真係小眾冇影響力
唔會畀班狗屎垃圾帶風向波及埋外界嘅睇法
由 講英文呀 ABCD 餐到 Lonely , Story , 阿雪英文進好多
其實我睇過個post大部份都係屌柒樓主,一兩條友開post就代表連登好笑,無人可以斷言一樣野.睇下四台嗰陣幾多post上熱門,我諗你都唔會因為channel搵鍾培生就當佢哋係藍
我冇追po 負皮雖然唔少
但個正評重高 好誇張吓
呢樣野都令我好困惑
信正負評死得啦

舉個例
笑撚死,試當真竟然搵林雪拍爆粗茶餐廳
https://lih.kg/2530459

依個post夠多正評但裏面最多正評留言全部話睇唔明,咁你會唔會話連登仔好buy條片
好心啦 試當真
https://lih.kg/2530843

呢個多成倍我r撚曬頭
靠抄連登上位
笑燃咗
一定唔係 kayan 啦 , 個鷹勾鼻好易認
紅衫係短短一條訪問片 , 起碼轉左3次髮型
我諗到嘅咪引用咗一篇潮文囉,嗰篇文係令到條片go viral重要元素但係篇嘢唔係嗰一條片嘅全部
同埋依家嘅連登已經冇晒以前嗰班才華橫溢嘅創意天才,連潮文出產都少之有少,講真都冇乜好抄喇
佢哋最鐘意將小小嘢無限放大,奈何出面啲人真係信哂佢哋講嘅嘢
今日live咁遲嘅?
好多可樂
好想飲可樂
可口可樂條片如果無林雪應該都係得廿萬views到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞