試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
引戰都比啲質素呀
D傻閪直接ignore得
有野就駁啦 有冇屌錯你地呀
要討論唔識係youtube live chat討論既
係連登講收費內容為乜
成間公司嘅人都唔返屋企

明哂
終於收工!
呀修驚到攬住枕頭笑到仆街
又一隻
(Showed Block User - 評論者)
個排d片係垃圾都唔屌得?
之後高質返我即刻join盲撐毛
有人講心事台內容即刻比人屌 我都理解
點解叫人唔好講試下毛內容又係引戰
你咩都講哂佢地唔洗創作啦
起完底 block完人當駁左?
其實又無講錯喎
既然之前話收費內容就唔講得,要尊重創作者,點解試下毛內容就可以係度討論?
試下毛俾少d錢所以地位低d?
btw有課金,唔洗屈我hater只係想知公唔公開個界線喺邊
Yanny去左睇塊鏡唔去謝票場
會唔會又好似locker咁比人狙擊
我就好簡單 只係分比左錢同冇比錢
免費內容咪拎上黎講 收錢既咪去返條片到留言
之前咁多ching教落會員野唔好係公海透露
修哥臨直播完專登講想睇既就比錢join會員
依家我提下上面班友又唔岩聽屌返我轉頭
咪就係要分上中下等囉一個月大啦啦200蚊咁多咪撚做cheap哂

原來唔單止傻閪 仲係鄉黑傻閪
Block 得
咁睇吓d片有冇份 有份既又唔出現
我以前講過咩會令我今日講既野冇道理?
你淨係可以起底去比個籍口自己block左我當睇到
已經證明左我講既野成立
我開個新account重覆貼一次上面我講過既野你已經要縮返入老母個西啦

btw咁明顯撚緊條友 即刻執到寶咁 辛苦你繼續起底啦
起你條傻系底見你反熱狗
仲睇試當真做咩呀
豪腎咩料你唔知?
我覺得唔係級數嘅分別 係内容嘅分別
某成員講咗乜嘢 vs 某成員好好笑/某成員食咗碗米線/某成員今晚衣著(除非有特別意思)
資訊/消息 vs 非資訊/消息
有講明唔好講出去 vs 無講明
你講得好,其實好簡單:

試當真心話台($200 tier/盲撐毛限定):
成員(尤其修哥)有講明唔好講出去

其他較低級別內容($100 tier or lower):
冇講明(某程度上仲想我地講多啲…)
唔講多啲點吸引人入會?

其實個logic係好簡單
點解有啲人會咁樣樣講啲咁嘅說話
講完。
即係比愈多錢愈值得受保護
低lv冇人權比人爆哂d野出去就係吸引人入會
盲撐毛比成200蚊緊係一句都唔可以比人知
你條界線自己定完就係架啦?
你憑咩代表試當真去決定邊d內容可以比大眾知?
其實個道理三歲都明
可唔可以拎出嚟討論係視乎公開後嘅風險同影響程度而定
打機係純娛樂 心事台同會員片係重資訊
而琴晚嘅討論根本無傷大雅
而且心事台本身就講到明內容絕對唔可以公開
智力正常嘅人都識得做判斷
咪一個攞優越感嚟打飛機嘅on9仔囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞