試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
呢啲樣都好靚
屈機
都係靚
堅靚 係之前個髮型衰咗

利申:Supergirls嗰陣已經覺得佢好撚正
火柴真係好出戲
直頭係唔知係咪為左要出戲而特登搵火柴做
個結尾又草草了事咁
求其到一個位唔知係咪特登咁求其

真係這裡有沒有管理員
係咪唔洗qc就出得

大家點睇?
同埋靚唔靚各花入各眼嫁啦
有乜好討論咁耐
樓梯嗰Part我係好中意㗎
但無奈結尾炒車炒得太勁
演而優則導既完全相反係咩?

演唔優則唔導
演而優則唔導
導而優則演
導唔優則演
姐係既唔演得亦唔導得 好mean呀
因為條片冇討論價值
佢唔係拍條vlog打定底話自己第一次拍
又大壓力又講到喊咁
依到既說話應該難聽十倍
quote錯 #664先真
真話係難聽架啦,但係都係為佢好,唔係唔撐佢,但真係唔適合出鏡,專心揸機撚下鏡反而更受人尊重,每個人都有長處,唔係一定係鏡頭前先有人睇到,繼續撐佢出鏡咪害死佢,拍得唔好又喊曬口,抗壓咁低點做演員
出過幾次鏡就話人唔適合出鏡,唔通個個一出嚟就係影帝?
火柴嗰種over act
其實幾有個人特色 幾有喜感
每次睇都令我印象深刻
我自己就幾鐘意睇
但偏偏呢到大部分人都屌到佢反艇

如果適當地利用佢獨有嘅over act
我覺得分分鐘會變做成條片嘅賣點
(呢層可能要修哥幫佢度身訂造條片先得)

所以火柴唔洗灰心 繼續磨鍊吓
總有一日你會發光發亮
拗咗咁耐,不如停一停,我俾條片大家睇下,睇完轉頭返嚟再講:
https://youtu.be/T9U7-WFjO8k
睇完淨係覺得原來腎仔已經瘦咗好多
其實如果佢真係想做幕前/演員依啲批評真係必經階段,娛樂圈就係咁可能之後可能有更加多咁無理嘅批評,ca姐yanny之前比人話得少咩就算修哥班友咪照樣批評,如果連人哋閑言閑語都在意嘅可能佢真係唔適合做幕前
error 今集有修哥2秒客串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞