試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
真係想睇多d yanny, 佢地度劇本成日都無yanny份
Yan B世一
真係no offense
火柴既戲份只要多於一秒 語氣表情肢體語言全部都好over
火柴換yanny就好
同老母過母親節係懲罰
都認同你最後嗰句嘅,佢將承諾講成一種買賣關係,咁只係人格有問題,唔係入嚟刻意搗亂
想睇修哥拍片比細佬打
係你假定左所有盲撐毛都係忠實fans 遵守承諾所以先join 而忘記左條rule根本比錢就知得 我唔係講緊比左錢=周圍亂爆 而係你放到承諾係呢樣商業事到太誇張 而實際亦都無盲撐毛以外既人想知d咩
我就嚟頂唔順上面個撚樣
有無咁差
ca姐啲戲咪仲差
火柴成日受到攻擊
理性討論就算啦,遠不及sc嗰種令人厭惡到想block嘅程度

呢類人就係好鐘意係咁留d 眾人皆醉嘅comment去凸顯自己見解與別不同
可惜係度無人問津 只換黎數十負評
射波俠ca姐幾好呀
想睇佢講captv新片
雖然已block
Uber爸爸賣笑都可以變溫情
好笑唔好笑都可以係舊fans福利變唏噓

創作就係可以比到觀眾唔同感受
你有你既諗法同詮釋
其實條片有d反高潮,由逐個逐個死去到豪哥求情都舖得幾好,係個結局收得唔好
試當真暫時最鍾意五條片 uber爸爸 幸福的36歲 cyberpunk2021 再見豬豬 冰島灘鼓龍
修哥: 睇你點睇啦 somehow有啲啦lun咁囉
尷到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞