試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
低壓槽?
thanks

super!

做咩啪啫你
睇完九龍不敗, 覺得修哥琴晚已經評論得好留手
呢套根本只係一套爛到仆街爛到冇劇情嘅爛片, 嘥左我兩個鐘時間
呢d片同fd一齊睇一齊笑就岩
你聽完佢哋評論都仲唔較返啱個channel 入場
其實修哥下次可唔可以唔好再提林鄭乜乜乜,就算係講笑反諷都好但每次聽都好反感,又話踩得屎多咁敏感既野仲成日講再係咁遲早出事同埋每次佢咁講都見腎仔面有難色
說別的, 說別的
如果你覺得我提醒要避忌下都有錯咪算,佢琴日直情話支持實名制,又話跟林鄭思路,如果有人拎黎大作文章你覺得唔會出事?
一聽到"佢份人好邏輯"大大聲笑左出黎
反諷都唔識,咁19才子都係藍絲
咁都聽唔明都係返小學吧啦
豬文講得好啱
咁點解直情唔好講,易唔易拆都好都冇咁必要啦次次佢講親呢d都泠場,冇人夠膽認佢
如果有人cap琴日live出公海,你自己諗下出面班友會當修哥係反諷定真話囉我夠知係反諷啦on9,我意思係有冇必要明未
大佬講說話都要睇場合㗎嘛,謝票場擺到明係講笑㗎喇,有思想嘅人都明句說話背後意思.況且一個拍過十年演員重要質疑立場
但問題而家佢唔係玩緊政府係玩緊自已玩緊火囉,好似之前rock哥條黃絲天使片夠係玩9班藍絲啦,最後出黎個個屌9佢
「我們唯一要恐懼的就是恐懼本身。」(The only thing we have to fear is fear itself.) 羅斯福美國第32任總統

如果你連講笑都要自我審查,不如唔好做節目
痴線咁都揾到嘢嚟拗
離題一問 有冇人知整到啲頭飛黎飛去咁樣係叫乜嘢學名?用咩software整?
利申 電腦白癡

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞