試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
冇話唔畀問喎 問完可以唔答嘛
依家係盲撐毛互動輕輕講下有關心事台嘅事就會被插
解釋返點解唔講得又有班撚樣小人之心吠優越感
想知咪畀錢囉屌
你搞清楚我地目的係為左個show off定係為左幫channel保守秘密先
2個出發點好唔同
就算係琴晚個引戰點 大家都係善意提醒返個巴打
而且就係擔心你呢類人覺得我地有優越感

就算我地sell心事台
我地都係講返心事台既福利同目的
無任何關於內容透露 非常尊重channel

唔該唔好妖魔化曬我地係為左show off個優越感而講
你係公海盲撐毛互動傾心事台內容
下一句又話解釋點解唔講得心事台內容
即係講得定唔講得
如果講得點解你屌人問
如果唔講得點解你要係公海講
客觀啲講, 只要唔係講locker, 條友其實講嘢都幾有文有路, 同skycro條友唔同
因為我地講嘅野都不著邊際囉
我地有流出到咩依家
你知咗啲乜?真係魚香茄子煲咩
大佬 無盲撐毛屌過人問心事台啵
就係因為知道好多野唔講得先叫果位心郁既盲撐毛忍下口
我地無人有討論過有關既野 唔好亂屈
我想問下心事台個d片係會留返係到, 之後加入既會員都睇得返? 定live限定, 過左就邊個都睇唔返?
節目將於直播後24小時刪除
總之心事台嘅野一律唔好係公海講
唔理係咪出於好意啦,講少少唔講,下一句就叫人課金
咁樣實有人會反感
情況等同出面啲垃圾post:有人想知再講
直播完後24小時限定 之後就會收埋
慘在人地覺得你係
問題係呢度嘅盲撐毛真係好乖
有時真係睇唔過眼啲無理取鬧嘅指控
而唯一可以知道內容嘅合理途徑就係課金
用返事實黎回應咁都反感無奈呢啲叫玻璃心
屌我就係驚有人同我一樣興奮得制將嗰樣嘢爆出嚟先叫人保密,宜家又俾人屌足幾版
由你雀躍差d忍唔住果刻已經奶野
下次唔好啦
又遲出片了
琴晚先拍,應該一路通頂剪到宜家
所以如果有個盲撐圍爐platform就解決左
不如開個mewe group
點ver 其實好難執行
點都要佢地搞先做到 下次request下囉
Mewe 本身有group,但唔只for 盲撐毛

要討論可以係live 同埋 live 後24小時條片都可以留言討論
https://youtu.be/CApEFAxzAqA
試映劇場《老母地獄》|試當真

發佈日期:2021年5月6日

彩色 | 2021 | 親情、倫理、因果 | 粵語 | 中文字幕 | 4’ |
故事簡介: 蘇致豪死後來到老母地獄,接受生前不孝的制裁。
主演: 蘇致豪 @official_sochiho 許賢@official_huiyin 倪安慈 @Ngaionchi_kathy 火柴仔 @Matchachet Ernest @ernest_pch Ellen @gowyi
未睇片,但見到個簡介已經覺得好笑
游學修細佬係咪都嚟一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞