試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
應該試當真公司經理人約簽咗佢 但唔係channel成員
直程同合格線爭好遠距離 但只係講緊得幾秒戲份 直接啲講無天份唔好勉強 因為記得之前有巴打話佢想出幕前 所以覺得佢專心做好幕後就夠
呢條片淨係直望鏡頭個幾秒已經覺得好尷尬
都唔好講後面啲對白戲
最深刻佢臨尾果幾下本身d tone已經好怪 佢d肢體動作好似搞到以為演緊聽歌 睇到出哂戲
仲有係lift係豪哥後面好唔自然 望黎望去係咁貶眼
所以老闆屌得啱 你做緊乜柒啫 做幕前就要有幕前既standard
有時覺得佢地剪同導都玩鳩火柴
好似上次藥廠條片咁 硬係剪佢掂唔到櫈嗰take
真 見到有人係下面留言做乜搵雞柔 但岩先再睇就冇咗
實係captv block 咗/hide 咗留言
數數下佢哋超過一半幕前都成日唔見人
同埋佢地太趕,成日出片前一兩日先度+拍+剪
阿修宜排忙到癲, 已經唔得閒捉番火柴去幕後
其實唔關事
係佢地今次度拍剪都係即日做
所以先好難叫到其他幕前黎拍
佢地啲嘢太即興 yanny 嘉其又唔會成日係studio 等
Ca姐d戲好左好多wo,火柴條片頭5秒已經望鏡頭出曬戲都叫唔差?
其實劇本唔差,最大問題係演技差,本身呢個題材比較似正劇,要認真d演,但出黎既效果仲鳩過射波俠但題材又唔夠射波俠咁鳩,搞到最後唔湯唔水,修細佬火柴都算,連豪哥腎仔最後都演得麻麻
近排?四月計唔計近排
鳩又話鳩,唔鳩又話唔鳩
有鬼咩深層意思豪哥代表觀眾,單純提下大家過母親節姐
聽日有得聽射波俠講咩 邊個諗

射波俠 老闆片 老母地獄 都mama
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞