試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
Ernest導 應該係佢編埋
無演出費都要車馬費啦
又要咁即興無得夾期
不如取消咗試睇電影會 改做評論電影/介紹新演員啦
唔好啦,試睇電影會啲影評好實用喎
有時netflix諗唔到睇乜就會跟佢推介睇
咁到get唔到我幫你唔到喎
其實幾好笑,豪腎對其他人演技無要求,條片出到黎自然俾觀眾插d人演到pat屎咁
但係好多死忠完全唔俾人屌條片拍得差/d人演得差
淨係不斷講咁短時間又唔夠人點點點,呢d唔應該係藉口黎架wo
咪就係提你星期日係母親節有咩咁不解
你冇老母㗎
好明顯冇啦
我幾鍾意今個星期D片, 當然無IG朋友咁勁
但至少係正常發揮囉, ca姐kayan表現好出色
我明你講咩
你覺得豪哥明明已經死左, 臨尾放走佢叫佢陪老母係無可能, 唔通復活咩
射波俠果陣我都有提過, 明明豪媽比槍殺左但最後又復活係怪怪地
要諗返明明許賢已經閂緊門,冇預再有人入嚟,但豪哥仲嗌等埋,略帶微笑滿足咁衝入去
唔知點解真係同槍王好似
但我覺得槍王精彩d, 雙線記敘, 同埋個結尾真係估唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞