試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper(17)

1001 回覆
35 Like 39 Dislike
老實講, 有時突然聽佢quote特首講野都會覺得有啲突兀
心諗好提唔提無啦啦講條臭西做乜
雖然係人都知講笑, 但搵個咁嘅人物黎講笑講完其餘啲人又唔識點接落去, 咁不如說別的算啦
不過修哥好似真係覺得支持實名制喎拖鞋單野 只不過佢拎林鄭黎類比講笑

個人覺得無咩野 不過都見到腎好似真係面有難色
琴日話應該實行實名制
阿慈都嚇親黑人問號
你唔好傻啦,做得公眾人物凡事要小心唔係好正常事咩,修哥又話唔想再有公關災難,但又成日玩火,仲要成件事又唔好笑,其他人又接唔到佢,唔明講黎做乜,講笑但冇人笑,琴日live個個打説別的,唔見人留言話好好笑
咩都有得嘈
不如講返九龍不敗,宜家即搵嚟睇
不過live重溫要俾$25都叫隔一隔公關災難
最大路都係PR 匯入完張圖
再喺畫面同時間軸度控制返自己想要嘅方式呈現
唔通5月又好似3月咁 豪賢修退場俾其他人主理出片?
新手可以上 YouTube search 自學
唔一定係PR 剪片其實唔難
應該點search?
假設 PR 咪 Premiere 教學
thanks
試下搵motion tracking
火柴加油
火柴加油聽日睇片
有D擔心
豪哥:衰咗咪下次覆桌囉~~
修爺:繼續做、繼續做就得㗎喇~~
https://www.youtube.com/watch?v=S-QNeKrY5NU
試映劇場《收音賢》|試當真
彩色 | 2021 | 阻人收工、專業、花生片 | 粵語 | 中文字幕 | 5’ |

故事簡介:
唔夠專業的收音師阻人收工。

主演:
許賢 @offical_huiyin
Yanny @yannyyc
慈 @ngaionchi_kathy
火柴仔 @matchachet
臨尾又係無間道
黃sir
估到會係無間道
宜條唔洗諗5月大短片獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞