Netflix《黑道律師文森佐》討論區(3) 大結局啦

704 回覆
11 Like 1 Dislike
製作係睇過浪漫的體質㨂左汝彬
之後先㨂男主
暫時都未諗到有邊個女演員可以出到咁嘅效果
佢啲表情真係好生鬼
要搞笑又得 喊戲又得 認真戲又得
不愧係文森佐既女人
呢套戲我都鍾意左汝彬
好可惜佢百想提名唔到 可能因為頭兩集做得無咁自然 但之後真係漸入佳境 佢咁有潛質一定有下次
唯一唔開心睇唔到佢哋一齊行red carpet喇
唔知道佢會唔會出現喺仲基既youtube FM呢
好掛住你哋呀!!!!!
大結局左一星期 日日都空虛緊
日日一開ig見到d cut 同gif
原來額頭嗰兩條毛係心心
可能諗埋資歷
汝彬第一次做電視劇女主無咁快有得入圍
希望兩個題名可以得獎

今晚fm會唔會有光洙/敏誠做嘉賓
汝彬要拎係咪應該拎左新人先
有無人識韓文 問下仲基如果劉時鎮同文森佐打 邊個贏
錯咗 係敏誠
每次見到佢都諗起太皓~
好似有人問咗佢話文森佐會贏
舊年百想已經提名咗電視部門女新人喇

太皓 敏誠

有無人聽到仲基講有關恩沙基嘅下落
好正囉你地聽得明live 講乜
我都係食住飯望下畫面 睇下遲d有無翻譯版
佢話第一集 由意大利景轉韓國景嗰一幕 其實有一隻鳥經過 佢地拍嘅設定係當咗恩沙基係同仲基一齊由意大利番韓國 係佢嘅守護神
原來著古裝拎住枝花張相係汝彬影
睇完文森佐先睇返sweet home 見到金聖喆出場就好似見到敏成咁
想問吓有咩詮釋睇
我都以為係happy ending
對於最終回文森佐和洪車瑛以親吻來確認彼此的心意,看起來像是Happy Ending,但宋仲基說他不認為那一定是大團圓結局。

"雖然彼此確認了愛情和信賴,但文森佐是必須回到原來位置的立場,和車瑛眼神交會的那場面,拍攝上並不是那麼開朗,在編輯室中的全汝彬和導演看到那場後都覺得兩人可能再也見不到了。”
阿佐都有幫阿瑛影相

啱啱睇到呢篇都寫得唔錯
https://moptt.tw/p/KoreaDrama.M.1620382709.A.47A

所以車瑛問佢係咪做左老闆 無再做顧問
佢只係笑一笑 唔敢否認 亦都唔想講大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞