打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
充分證據顯示屈毛狗都係一班割席前線嘅狗同港豬嚟
https://lih.kg/2513412
你見條柒頭成日秒覆都知咩料
陣間佢又話肯定係我諗唔到點覆先用咁多時間
佢又贏
push
原來又係你條分化狗
充分證據顯示屈毛狗都係一班割席前線嘅狗同港豬嚟
https://lih.kg/2513412

咁唔該你睇下主要攻擊我嘅人係咩人先
到底姜濤邊度黃?
唔係分化狗會開呢啲post?
係咪下次開post開到底193邊度黃?
唔可以?
定你想跟班捉鬼撚屈毛?
笑死 仲認自己做寄生蟲扮fans挑起2邊罵戰
我點樣扮fans法吖?
咁撚鍾意跟捉鬼撚屈毛
起你底又係成日玩支那game嘅港豬
你條垃圾上面咪認撚左囉
呢頭扮193 fans踩姜濤
下次咪扮踩姜濤fans踩193
分化狗繼續扮野啦 無人想屈你呀
我話我知193咩立場咋喎
嘩, 你條柒頭係呢度都比人屌呀?
感謝樓主宣傳

一人n個要提防既分化撚 我先:聯俄奶共
https://lih.kg/2512242
玩咪玩 咩都唔好揀
戇鳩仔唔夠人講就抄鳩我句野然後以為自己巧叻叻
同D小學雞講D乜野閘住反彈冇回頭一撚樣
唔撚怪得之要做認字特警小學雞行為
原來真係小學都未撚讀完
返去記得舉手同miss講我打漏左個i
今次死啦小息要罰企

戇鳩仔唔夠人講就抄鳩我句野然後以為自己巧叻叻
同D小學雞講D乜野閘住反彈冇回頭一撚樣
唔撚怪得之要做認字特警小學雞行為
原來真係小學都未撚讀完
返去記得舉手同miss講我打漏左個i
今次死啦小息要罰企

閘住反彈冇回頭
今次仲唔係我贏
邊條戇鳩仔再抄我本人任何留言
佢本人陽具潰爛
佢老母俾豬屌
佢所有家姐細妹同埋全部女性朋友
索既比我日屌夜屌
柒既比我隻狗屌
佢全家之後生癌死

閘住反彈冇回頭
順便block鳩埋你條傻閪
反正你最後已經比我完全收皮
你老尾剩係識照抄
你老母一定係比豬屌屌撚到智商都冇埋先生得出你個弱智仔
打漏左個i 都照抄
個腦唔撚識轉定點
下次咪撚同人講steam係game廠呀傻閪
係度出醜好啦
出到去同人講steam係game廠80%歐美廠係中資真係柒出連登
仲要你唔係話唔打機咩?
呢個post乜黎
https://lihkg.com/thread/2016256/page/1

媽,你真係好撚柒
好可惜我唔會再同你玩
因為你只係識copy&paste
連基本理論既能力都冇
壓倒性撚狗,一D都唔好玩
即係你連比我玩既價值都冇
BYE直接block返去同你D小學雞FD子單機啦傻閪,記得做功課呀
見到你呢類網上凶狠現實碌撚,笠嗮水嘅毒撚咁嬲就令我勁開心
小朋友記得打多啲Emoji 會型好多
我講完 steam係game廠 會點, 有咩影響到我係得你條柒頭會咁嬲
最好笑係,同其他人講條垃圾冇生存價值最中意秒覆人之後, 特登扮睇唔到拖耐啲覆
卑人講中咗唔開心啦, 現實生活廢柴一隻, 所以上網打一大篇嘢發泄下先
笑撚死
實有用啦 小學鷄
今日網上最撚成熟獎 又係你攞了
個po 完全冇講過我有玩
係Youtube上面睇完trailer, 再去twitch睇人gameplay, 咁都可以屈我有玩
果然真係智障嘅
又盲又戇鳩你係幾慘嘅, 唔怪知得咁容易卑人帶風向又輸民意又左膠
你係咪嗰條四眼仔嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞