打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
支那遊戲比奶共遊戲更大罪,所以如果有人忍唔撚到手打機咁揀個奶共咪叫避重就輕

又唔係奶共又唔係支那遊戲重點叫避重就輕?你係咪唔知避重就輕點解?
生活上大把野係支資添
樓主應該係罷撚曬所有支那嘢跟住生活質素回到80年代果d人黎
但暴雪奶共已經係罷玩啦喎
用proton mail 同實體地圖就得點解仲要用google service ?
咁罷玩暴雪當然更加好,但我而家針對玩最撚紅嘅遊戲嘅嗰班人
呢D咪嚴人寬己囉,自己做唔到既野就無野/好小事/好難做,唔打機既就站係高地屌人打機,我渣車出入,一箱箱水買返黎既,係咪可以屌晒你班黃衛兵仲日日搭黨鐵?仲飲蝗國水?點解咁小事都做唔到?
你搵左隻game出黎先再討論啦 我驚你定晒啲標準最後無一隻咁既game
咁你係咪?你係嘅話咪出聲批評下人囉,而家冇人唔接受喎

不過如果你唔係就唔好攞出嚟講啦
樓主表示 唔打機咪得囉 點解要打機?但黨鐵唔可以唔搭呀
你咪就係五毛
你舉左例出黎先再講啦
記得要出名喎
唔係我舉無個性戰隊都得啦柒頭
我依家咪係囉,但我唔會屌,叫你學下將心比己者,你覺得難/做唔到既野好多人做到,同樣你覺得好易屌人唔做既野,人地根本無選擇,就算唔講打機,依家D動畫好多都係蝗國工作室做既,係咪又杯葛晒?
咪講撚咗避重就輕,係要當睇唔到?而家奶共就等於同中資一樣大罪?你咪鳩啦
咁講句你有用東江水就死全家嚟聽下
個個回覆都係避重就輕
咩係重 咩係輕 條線點定?
係咪你個黃衛兵去定?
邊d機打得 邊d機唔打得
唔該黃衛兵整個list出來啦
我跟住個list去打機
我撐共飲東江水請問有乜閪野問題?
你反共咪撚飲
屌, 想當年我全金卡架
後來就咁冇玩
玩支那手機驚嗰啲人多數智商都低到救唔到,放棄咗說服佢哋
Epic games + Riot = 80%
中資同奶共咪一鳩樣,大家都係雙重標準架啦,唔係點解杯葛元氣/美心/吉野家,屌鳩Eason就大大力,其他中資,張敬軒,林家謙就少人提
屌玩dota2咪得
好玩n倍
lol成隻都係抄dota起家
人就係軟弱,點解唔努力去整個新政府 搶返香港 ?
我講你條柒頭日日搭黨鐵狗巴,我渣車呀,你日日飲蝗國水,我一箱箱水買返黎飲呀,送返你最中意個句:識唔識避重就輕呀你就叫人避重就輕,人地無得揀用東江水沖涼就叫人死全家,只許州官放火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞