如果呢隻游戲係上年年尾或者今年出嘅話,實被中囯大陸ban到消失咗!

7 回覆
1 Like 3 Dislike
Detroit: Become Human, 同heavy rain相似,故事QTE類游戲,係不同場景玩家嘅選擇可以影響結果,可以話係自由度好高,成隻game都係不斷探究緊自主意識同埋充滿抗爭嘅味道。三位主角各有特色,套落宜家香港嘅情況,其中一位主角可以揀做 盲目遵從命令嘅狗 或者 有良心嘅人;另外一位基本上就係和勇之分兩條路揀。 我自己就覺得呢隻game無論係配樂或者畫質都做得唔錯,但係香港就冇乜人玩。

利申 揀咗黑警同和平路綫最後輸到仆街
https://www.youtube.com/watch?v=MkmVsCj1xEQ
係咪乜路線都有機會贏?

利:上twitch睇過Sneaker玩
唔同結局
和平路線要同條女做情人,比狗圍果時簡Kiss 就唔會死,仲可以順便救埋著左草果兩個機械人
係咪舊年革命啱啱開始時Sony免費送過
可以唱今天我都唔會死
有啲會輸得好慘,主要係睇你點玩,大約有五個好唔同嘅結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞