打少陣支那遊戲使死㗎?

547 回覆
1036 Like 138 Dislike
咁點?
割唔割
你自己唔飲東江水都真係可以屌飲嘅人㗎
但你依啲on9仔擺明日日搭黨鐵玩支那game,你覺得自己有資格咁樣用依啲例子?
所以冇同人溝通。只係自己玩。

但講美術,我真係唔喜歡太歐美。
日式其實我接受到,但冇日式畫風既MOBA
而家我話你用東江水呢個問題咩?
我而家話你只要關中共關支那事 就一定唔可以做 我明你點解憎中共wor 但可唔可以唔好mud7都反
好地地打個機都要比你批鬥
玩驚嘥時間
睇書打波媾女好過
咁撚樣都答得出明顯係你哋割人席喎
樓主可唔可以推介1隻同大陸完全無關既game黎玩下
咁避重就輕係咪都唔撚識?
你老母教你買米買平啲,但全部都好撚貴所以你就買最撚貴嗰個?
我有努力轉玩傳說
但真係唔撚掂
但講流暢度,皮膚更新 界面。王者真係好些。
可能因為大陸市場大,騰訊擺好多資源落去。
我唔撚用apple product
係咪可以屌你隻傻鳩用apple product
btw 759 1 pack 6枝st Pellegrino 先30蚊 唔知點解仲有傻鳩飲東江水
咁手機game 好多制可以俾訊息隊友既。但打機下零交流。
我割你啲傻鳩蓆咋
移民嘅移民,做中資嘅割,做公務員割,紀律部隊割,其屋企人割,做藍店割,打疫苗割,醫護割,教畜割,aa狗割,割到黃絲變做極少數派,怪得邊個
如果香港人整到王者水平同畫風既game.我月月課幾萬都得
咁點解唔現原版lol要玩支那版lol?
支那仔咪玩支那game
你估連登果啲係香港人?
如果有牌子比apple更唔奶共咁的確可以,我都不嬲唔明啲傻鳩用成皮買舊垃圾做乜
咁你有冇用緊google 用緊apple?
依兩個又唔係奶共咩
冇 google apple 都奶共
掉鳩你部電話佢未?
唔好double standard 自己唔用就計 自己要用就唔計
google 係必需品來嫁ma 點可以計
唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞